Τι συμβαίνει με Ελεονώρα; Τι φοβάται; Τι λέει η ίδια;

28.03.2013
Απανωτά τα ερωτήματα και όλα βασανιστικά για το τι συμβαίνει στην Ελεονωρα Μελέτη τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, η παρουσιάστρια τελευταία κάτι φοβάται και αυτό την κάνει να νιώθει χάλια. Είναι και κάποια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και της έχουν ρίξει την ψυχολογία στα τάρταρα.

Αλλά τι είναι αυτό που φοβίζει την Ελεονώρα; «Υπάρχει και κάτι ακόμα που την βασανίζει αλλά δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν», αναφέρει φίλος της στο περιοδικό και προσθέτει (ο φίλος) ότι αν κάποιος ξέρει τι είναι αυτό, είναι οι γονείς και ο σύντροφός της, τον οποίο η Ελεονώρα θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό, το θέμα που την απασχολεί δεν είναι επαγγελματικό. «Σίγουρα έχει ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο καιρό έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο χέρι της κατά την διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας», δηλώνει πάντα ο ίδιος άνθρωπος στο περιοδικό.

Εξάλλου και η Ελεονώρα είχε γράψει στο Twitter για το πρόβλημα με τους τραυματισμούς της. «Είμαι σακάτης! Έσπασα υπερακάνθιο, έχω θέμα και στη μέση, έχω παρατήσει τα πάντα εδώ και δύο μήνες και νιώθω χάλια», είχε γράψει χαρακτηριστικά, ενώ φαίνεται ότι πριν λίγες μέρες, ένα άλλο post της στο Twitter φούντωσε τις φήμες περί φόβου. «Τραγικό τριήμερο. Τραγικό, Από αυτά που δοκιμάζουν αντοχές, νεύρα, υπομονή... Φοβάμαι», είχε γράψει τότε.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και θέλησε να μάς λύσει η ίδια τις απορίες για το τι φοβάται και γιατί περνά δύσκολες ώρες τελευταία. «Οι μόνες δύσκολες ώρες της τελευταίας περιόδου ήταν όταν με πείραξαν οι γίγαντες που έφτιαξα. Είχα βάλει πολύ μπούκοβο. Ούτε στον εχθρό μου» έγραψε στο Twitter.

Και συνέχισε με ένα post του εξώφυλλου του περιοδικού και τον τίτλο αυτού «Τι φοβάται η 34χρονη παρουσιάστρια». Έγραψε λοιπόν (και ναι έριξε φως στο μυστήριο) ότι «φοβάται τις αράχνες και τους βλάκες»!!! Το πιάσαμε το υπονοούμενο.

Υ.Γ. Αλήθεια, βάζουμε μπούκοβο στους γίγαντες;;;;