Η μεταλλαγμένη Καινούργιου... ερωτοτροπεί με τον ημίγυμνο Αναδιώτη

28.03.2013
Το ζευγάρι υποδύθηκαν για λίγες ώρες η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Αναδιώτης για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας γνωστής εταιρείας ρούχων.

Και θα μπορούσε να ήταν μία hot και σέξι φωτογράφηση, αφού το Κατερινιώ φοράει καυτό κοντό σορτσάκι κι έχει καβαλικέψει τον ημίγυμνο Ανανδιώτη με τους θανατηφόρους κοιλιακούς του. Έλα, όμως, που βλέποντας την επίμαχη φωτογράφηση στην αρχή αναρωτιέσαι ποια ξανθιά έχει κατσικωθεί στον παντρεμένο άνθρωπο ενώ μαθαίνοντας ότι πρόκειται για την Καινούργιου, παθαίνεις σοκι.

Αγνώριστο το Κατερινιώ. Άλλη ξανθιά. Μόνο οι τρέσες είναι ίδιες και απείραχτες, διότι από το photoshop έχουν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της που δεν ξέρουμε ακόμη και αν η ίδια η μάνα της θα αναγνωρίσει το κοριτσάκι της στο κορμί της πολύ αδυνατισμένης ξανθιάς. Γιατί βλέπεις, ακόμη και το κορμί της το έχουν πειράξει. Τράτζικ. Γιατί, η Καινούργιου είναι από τις τελευταίες που έχουν ανάγκη επεξεργασίας. Ε;

Όσο για την φωτογράφηση, το Κατερινιώ παραδέχεται στο περιοδικό ΟΚ ότι ντράπηκε πολύ με τις σέξι σκηνές που μοιράστηκε με τον Αναδιώτη. Εκείνος, πάντως, μαθημένος ως μοντέλο της εξήγησε πώς αν δεν ποζάρει ως μοντέλο θα τους παρεξηγήσουν!

Εμείς πάλι παρεξηγήσαμε το photoshop(ι) στο Κατερινώ. Πάλι καλά που δεν πείραξαν τους κοιλιακούς του μοντέλου.