Ουπς: Η Ναταλία πετάει υπεράνω «καρφί» για Βρεττό-Αραβανή

28.03.2013
Στην πρεμιέρα της Άννας Βίσση στους Δαίμονες βρέθηκε και η Ναταλία Γερμανού και οι ρεπόρτερ δε την άφησαν... ανεκμετάλλευτη.

Μία που την είδαν και μία που τη ρώτησαν για το νέο έρωτα του πρώην της με την πρώην συνεργάτιδά της! Ευαγγελία Αραβανή και Ηλίας Βρεττός είναι ζευγάρι και καταλαβαίνεις ότι η άποψη της Ναταλίας για «τα» πρώην της έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Γερμανού δεν τους χάλασε το χατίρι και μίλησε με τα καλύτερα (ω τι πρωτότυπο) για το νέο και όμορφο ζευγαράκι της πόλης και μόνο δάκρυα συγκίνησης κι ευτυχίας δεν κύλησαν από τα μάτια της.

«Πρόσφατα είπα ότι είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, και επειδή την Ευαγγελία την ξέρω κιόλας πολύ καλά, και πιστεύω ότι είναι πιο όμορφη μέσα απ΄ ότι έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Βασικά και τον Βρεττό ξέρει πολύ καλά, αλλά ας μην κολλήσουμε σε λεπτομέρειες. Όμως, καλός ο πολιτισμός και όμορφη η ανωτερότητα, αλλά το Ναταλάκι δεν βάσταξε και το πέταξε το «καρφάκι» που το είχε στο στοματάκι της πόση ώρα και πόσο να το κρατήσει και να μην το εκστομίσει;

«Πιστεύω ότι ο Ηλίας πρέπει να ανάβει κι ένα κερί κάθε φορά που περνά από μια εκκλησία!» δήλωσε όλο νόημα για την τύχη την καλή του πρώην της.