Η συγκλονιστικη αποκάλυψη του "Σουλεϊμάν" για το αλκόολ

12.04.2013
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Αμερική, όπου πήγε για να κυνηγήσει το όνειρο του, προχώρησε ο Χαλίτ Εργκέντς.

«Όταν πήγα στην Αμερική, ήμουν ήδη 30 ετών. Από την επαφή μου με τον κόσμο εκεί ήταν φανερό ότι δεν είχαμε σημείο επαφής, δεν είχαμε κοινή ιστορία, ούτε γελούσαμε με τα ίδια αστεία», δήλωσε ο "Σουλεϊμάν", ο οποίος παραδέχεται ότι εκείνη η περίοδος ήταν η πιο δύσκολη της ζωής του.

«Αποφάσισα να αλλάξω επάγγελμα. Άρχισα να κοιτάζω για σχολές μαγειρικής και φυσιοθεραπείας. Υπήρχαν κάποια πανεπιστήμια που παρείχαν τέτοια εκπαίδευση», δηλώνει στη συνέχεια και αποκαλύπτει ότι βρισκόταν σε απόγνωση κι άρχισε να κάνει κακό στον εαυτό του.

«Ήταν ακριβώς τη στιγμή που ήρθε προσφορά για δουλειά από την Τουρκία. Μου τελείωναν τα λεφτά και ήμουν σε απόγνωση. Για μένα ήταν σχεδόν τραγικό να παίζω σε παιδικό θέατρο και από την άλλη να κάνω τον μπάρμαν στο φουαγέ ενός μουσικού θεάτρου. Στα διαλείμματα του μιούζικαλ ο Βασιλιάς των Λιονταριών έπινα ακατάπαυστα. Ήταν αξιοθρήνητη η κατάστασή μου. Ανέβαινα στη σκηνή μεθυσμένος», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός και προκαλεί αίσθηση.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα ο Ερκέντς είναι από τους πιο πετυχημένους και ο πιο ακριβοπληρωμένος άνδρας ηθοποιός στην Τουρκία. Στη, δε, προσωπική του ζωή βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του, Μπεργκιουζάλ Κορέλ.

Πηγή: TV Menu