Λουκάκος: Μιλά για το σοκαριστικό τρόπο που έμαθε για τον Τόμας

12.04.2013
Πρεμιέρα έχει το Σάββατο 13 Απριλίου το dr. Cook μετά την αναβολή που είχε πάρει εξαιτίας του τροχαίου του Τόμας Πρωτόπαπα, που συμμετείχε σε αυτό.

Ο γνωστός σεφ ενόψει πρεμιέρας πήγε καλεσμένος στο Πρωινό mou και δε δύνατο να μη μιλήσει για τον Τόμας Πρωτόπαπα τον οποίο γνώρισε μέσω της εκπομπής. Αν και όπως αποκάλυψε δεν είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα, αφού το πρώτο θα γινόταν την Κυριακή του τροχαίου. Εξάλλου, ο Τόμας πήγαινε στο στούντιο όταν χτυπήθηκε σοβαρά.

Ο Λουκάκος, λοιπόν, παραδέχτηκε ότι τον συγκλόνισε η είδηση του ατυχήματος όπως και τους υπόλοιπους συντελεστές. "Ήταν για όλους μεγάλο σοκ. Είμαστε ακόμα συγκλονισμένοι και στενοχωρημένοι με όλο αυτό που συνέβη. Μακάρι να πάνε όλα τα πράγματα καλά και να επανέλθει το παιδί. Εκείνη τη μέρα τον περιμέναμε και ήταν παράξενη η καθυστέρηση. Ο τρόπος που το μάθαμε κατά τη διάρκεια της πρόβας ήταν σοκαριστικός" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο σεφ ζήτησε ο κόσμος και τα Μέσα να δείξουν σεβασμό στην οικογένεια του Τόμας και να σταμτήσουν να γράφονται διάφορα.