"Παρατράγουδο" της Πάνια κατηγορείται ότι σκότωσε τον άνδρα της

12.04.2013
Σε... παρατράγουδο φαίνεται ότι κατέληξε ένα παλιό προξενιό που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια μέσα από την εκπομπή της.

Οπως θα θυμάσαι, στης Πάνια κατέφευγαν για χρόνια μοναχικές ψυχές, ακόμη και πολύ περασμένης ηλικίας για να βρουν σύντροφο. Τα προξενιά της Αννίτας για μία περίοδο έκαναν θραύση και η χάρη της είχε φτάσει κάποτε μέχρι το... CNN. Σήμερα, μαθαίνουμε ότι η χάρη της τηλεοπτικής προξενήτρας έφτασε μέχρι και στις δικαστικές αίθουσες, αφού ένα προξενιό της κατέληξε σε... φόνο!

Μία 50χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι σκότωσε τον 90χρονο άντρα της τον οποίο γνώρισε πριν χρόνια στης Πάνια. Ο 90χρονος είχε βγει στην εκπομπή και δηλώνοντας πλούσιος γαμπρός, ζητούσε νύφη να παντρευτεί!

Μια 50χρονη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και τον παντρεύτηκε, με το... αημείωτο θα λέγαμε, αφού ο γάμος πρόσθεσε στην περιουσία της ένα σπίτι, ένα οικόπεδο και χρήματα.

Το 2006, όμως, ο άντρας γλίστρησε και έπεσε. Σύμφωνα με τους συγγενείς, μεταφέρθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο και πέθανε. Οι ίδιοι υποστήριξαν πώς οι γιατροί τους είπαν ότι αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα η κατάστασή του θα ήταν ελεγχόμενη.

Ο 90χρονος πέθανε προτού υποβληθεί σε εγχείρηση και τώρα οι συγγενείς κατηγορούν τη χήρα ότι το έκανε επίτηδες.

Η δίκη άρχισε την Παρασκευή στο Εφετείο, όμως διεκόπη προκειμένου να κληθούν οι δύο γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα να επιβεβαιώσουν το μέγεθος των τραυμάτων του.

Σημειώνεται ότι η 50χρονη είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης από το δικαστήριο και τώρα αναμένεται η απάντηση του Εφετείου.

Πηγή: star.gr