Δες την έγκυο αγαπημένη του Αρναούτογλου

17.04.2013
Το είπαμε, το λέμε και για τους επόμενους εφτά μήνες θα το λέμε ξανά και ξανά (γιατί έτσι πάνε αυτά) ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα είναι δύο μηνών έγκυος και ο αμετανόητος εργένης, που τόσες και τόσες γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του, αλλά καμία δεν τον «κατέκτησε» επί της ουσίας, νοικοκυρεύεται κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Ευτυχώς που δεν ήταν στο στοίχημα το «νοικοκύρεμα» του Γρηγόρη, διότι η παντρειά του θα έστελνε πολύ κόσμο στον κουβά.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν και η καλή του αν και δυσαρεστήθηκαν για τη διαρροή του μυστικού τους, συνεχίζουν τις καθημερινές τους βόλτες στα βόρεια προάστια και σε μία από αυτές τους «τσάκωσε» ο φακός. Και είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την έγκυο Κατερίνα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου. Εννοείται ότι η κοιλιά της ούτε που φαίνεται, αλλά έχουμε να πούμε ότι ο Αρναούτογλου είναι πολύ περιποιητικός και προστατευτικός απέναντί της.

Είναι και παραδοσιακός, βεβαίως βεβαίως, αφού διαβάζουμε στο περιοδικό ΟΚ, ότι το Πάσχα θα το περάσουν οικογενειακά (ξέρεις πεθερικά και λοιπά) στη Νάξο. Το νησί που πέρυσι τέτοια εποχή ο Γρηγόρης γνώρισε τον μεγάλο και μοιραίο (ως προς την παντρειά) έρωτα της ζωής του.

Πηγή ΟΚ