Καραγιάννη: Επεισόδιο σε καφέ & εκνευρισμός σε εκπομπή

17.04.2013
Ναι είναι ανάδρομος κάποιος πλανήτης; Να είναι η διάθεση της παρουσιάστριας; Να είναι η κακιά η ώρα;

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: το ταξίδι της Νανάς Καραγιάννη στην Κύπρο δεν της βγήκε σε καλό. Και φέρεται να είναι πρωταγωνίστρια σε δυο «θερμά» επεισόδια. Το πρώτο δεν ήταν και τόσο... θερμό, όμως, ο εκνευρισμός της παρουσιάστριας στον «αέρα» κυπριακής εκπομπής, ήταν ολοφάνερος.

Η Καραγιάννη που λες πήγε καλεσμένη σε εκπομπή κυπριακού καναλιού, όπου της ετοίμασαν ένα αφιερωματικό βίντεο. Έλα, όμως, που αυτό δεν της άρεσε καθόλου, αφού βρήκε αρκετές ανακρίβειες. Και «άδειασε» κανονικά τις δύο παρουσιάστριες, οι οποίες την κοιτούσαν ασάλευτες.

Με το δικό της τρόπο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με κάποιες ανακρίβειες που άκουσε, για τον πρώτο της γάμο και για τη φράση ότι μπήκε σε κλινική για τη νευρική ανορεξία με το ζόρι. Όπως είπε, οι πληροφορίες προέρχονταν από δημοσίευμα περιοδικού το οποίο, η ίδια σκόπευε να μηνύσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ!

Αλλά όσα συνέβησαν στην εκπομπή είναι μικρό κακό. Το «θερμό» επεισόδιο φαίνεται πως έγινε σε καφετέρια του νησιού. Σύμφωνα με δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας, η Νανά έκανε σαματά λόγω της... αργής σύνδεσης στο Ίντερνετ, αλλά κι επειδή δεν είχαν γαλλικό καφέ!!!

Η «Μεσημεριανή Μελέτη» επικοινώνησε μαζί της, όπου η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν θέλει να δώσει περισσότερη έκταση, ενώ διέψευσε το επεισόδιο στην καφετέρια.