Δες την Ελένη νύφη στον πρώτο της γάμο

17.04.2013
Δεν ξέρουμε αν η Ελένη Μενεγάκη το... μπουμπουνίσει και πάει για το... τρις εξαμαρτείν με τον Ματέο της, όμως από γάμους τη λες... χορτάτη, αφού έχει δύο στο ενεργητικό της

Η Ελένη ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα σε πολύ νεαρή ηλικία, μόλις στα 20 της χρόνια, αλλά ο γάμος της δεν κράτησε παρά έναν χρόνο μόνο.

Γαμπρός ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας με καταστήματα νυφικών, Σταμάτης Γαρδέρης με τον οποίο το Λενιώ ήταν σφόδρα ερωτευμένο. Όμως, ο έρωτας τους είχε εμπόδια και κυρίως τους γονείς του αγαπημένου της, αφού δεν ήθελαν το κορίτσι για νύφη τους. Λέγεται, μάλιστα, ότι οι τσακωμοί ήταν ομηρικοί ακόμη και λίγο πριν το γάμο τους.

Και μπορεί ο λαός να λέει... σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τύφλα να χει ο πεθερός, όμως, φαίνεται ότι η κατάσταση αυτή έφερε προβλήματα μεταξύ τους και ο γάμος κράτησε μόλις έναν χρόνο. Στην αρχή, το ζευγάρι είχε κρατήσει φιλικές σχέσεις, όμως, με τα χρόνια χάθηκαν, ενώ η Ελένη δεν αναφέρεται ποτέ στο γάμο της εκείνο.

Στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες κυκλοφορούν φωτογραφίες της Μενεγάκη από τον πρώτο της γάμο και μπορεί το Λενιώ μας να είναι κομμάτι κιτς ως νυφούλα, όμως, είναι όμορφη.