Σκορδά: Ξεσπά εναντίον του Χαριτάτου

24.04.2013
«Φωτιές» άναψε στον τηλεοπτικό κόσμο η αγωγή – μαμούθ που κατέθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος κατά της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Ο λόγος και το ποσό προξένησαν εντύπωση σε πολύ κόσμο, αλλά αυτή που αντέδρασε εντονότερα ήταν η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον του Χαριτάτου και όχι δεν υπερασπίστηκε τη μαγείρισσα επειδή είναι φίλες.

Η Φαίη, όπως και το τηλεοπτικό κοινό, δεν ξεχνά και μόλις έμαθε ότι ο παρουσιαστής στέλνει στα δικαστήρια την πρώην συνεργάτιδα του επειδή με δηλώσεις της στο Πρωινό mou, τον έθιξε προσωπικά και επαγγελματικά, θυμήθηκε τα δικά της. Τότε, που ο Χαριτάτος έβγαινε με το πάλαι ποτέ έτερον ήμισυ του, Γιώργο Καραμέρο και «κάρφωναν» την Σκορδά για την εγκυμοσύνη της.

Θυμάσαι ότι τον πρώτο χρόνο του Πρωινού mou, η Φαίη διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της κι ενώ τα δημοσιεύματα οργίαζαν για τα ευχάριστα νέα, η παρουσιάστρια δεν επιβεβαίωνε. Εξάλλου, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η Φαίη τότε ήθελε να κλείσει το πρώτο δύσκολο τρίμηνο.

Καραμέρος και Χαριτάτος, λοιπόν, πότε ευθέως και πότε με σαφή υπονοούμενα ισχυρίζονταν ότι οι αντίπαλοι τους εκμεταλλεύονται την εγκυμοσύνη για τα νούμερα, κάτι που όπως έλεγαν, τους ενοχλούσε. Σκορδά και Λιάγκας ουδέποτε πήραν θέση, αποφεύγοντας να ανοίξουν «μέτωπο» με τους απέναντί.

Ωστόσο, είπαμε η Φαίη δεν ξεχνά και το πρωί της Τετάρτης το ξέσπασμα της ήταν απόλυτα δικαιολογημένο.

«Θα ήθελα εδώ να λήξει το θέμα, κι εμένα με έχουνε θίξει κάποια πράγματα, αλλά δεν έχω μιλήσει ποτέ, και ούτε θέλω να το συζητήσουμε άλλο το θέμα» είπε στην αρχή, με τον Λιάγκα να τη ρωτά, τι έπαθε κι αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

Βλέπεις, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη (δεν ήταν και λίγα αυτά που της είχαν σούρει) και δεν το έκρυψε. «Γιατί μπορεί και ο κύριος Χαριτάτος να έχει πει χίλια δυο πράγματα που να έχουν θίξει κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μίλησαν ποτέ από αξιοπρέπεια» είπε σε πολύ έντονο ύφος.