Ελένη: Μιλά πρώτη φορά για τα Άχλα & καλεί τους ΣκορδαΛιάγκα

24.04.2013
Μεγάλες στιγμές ζήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την Ελένη Μενεγκάκη να μιλά ανοιχτά και με μεγάλη άνεση για τα Άχλα και τη ζωή της εκεί.

Αφορμή στάθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία το πρωί της ίδιας μέρας ήταν καλεσμένη στο Πρωινό mou. Το Κατερινιώ ως καλή πανελίστρια/συνεργάτιδα/ φίλη της Ελένης τής είπε με το νι και με το σίγμα τι την ρώτησαν στο Πρωινό mou και τι απάντησε εκείνη.

Στην αρχή της είπε ότι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας την ρώτησαν για τα Άχλα και τότε το Λενιώ με το γνωστό της ύφος, γύρισε στην κάμερα και απευθυνόμενη στον Λιάγκα τού έστειλε ανοιχτή πρόσκληση: «Αφού Γιώργο μου έχεις τόση περιέργεια για τα Άχλα, να έρθεις το καλοκαίρι να μας επισκεφτείς. Σου στέλνω πρόσκληση».

Στη συνέχεια, η Ζαρίφη είπε ότι του Λιάγκα δεν του αρέσει να χάνει (πράγμα που το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό) με την Ελένη να παρατηρεί ότι καλύτερα που στο σχολείο δεν έπαιζε μαζί του, διότι θα τσακώνονταν. Βλέπεις και σε αυτήν δεν αρέσει να χάνει.

Αλλά η κουβέντα πήγε και πάλι στα Άχλα, όταν η Ζαρίφη τους είπε ότι ο Λιάγκας την ρώτησε αν έχει πάει στο μέρος αυτό. «Ο πισινός μου δεν είναι έτοιμος να κάνει φωτογράφηση» ήταν η ωραιότατη απάντηση της και η Μενεγάκη αφού γέλασε, ξεκίνησε να μιλάει για «δράμα» που τραβάει στα Άχλα, εξαιτίας των παπαράτσι.

Όπως είπε, οι Έλληνες επισκέπτες έχουν γνώση τι παίζει, οι ξένοι όμως που βλέπουν παντού φωτογράφους, δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί είναι τόσοι μαζεμένοι, αφού δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο η περιοχή.

Εξάλλου, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια το μέρος είναι πολύ ήσυχο και δεν πετάει ούτε πουλί. Και η διαφήμιση (γιατί έγινε, να είμαστε ειλικρινείς) συνεχίστηκε όταν κάλεσε και την Ζαρίφη με το σύντροφό της. «Δεν μου αρέσει να χωρίζω ζευγάρια» είπε στο σχόλιο της Κατερίνας ότι θα πάει μόνη της.

Αν κι εξήγησε ότι οι άνδρες δεν πρέπει να φοβούνται και να αφήνουν τις γυναίκες τους να πηγαίνουν μόνες στα Αχλα, αφού εκεί δεν κινδυνεύουν. «Κανονικά θα πρέπει να παραδίδουν τις γυναίκες τους», είπε χαρακτηριστικά. Βλέπεις, εκεί δεν υπάρχει κανείς πειρασμός. Ένας φανταζόμαστε ότι ήταν ο πειρασμός, ο γοητευτικός ιδιοκτήτης του συγκροτήματος, ο Ματέο κι αυτός πλέον είναι «καπαρωμένος»!