Μελέτη: Οχετός στο Twitter-"Τις που..ες τις τρώω"!

29.04.2013
Χωρισμένη είναι – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- η Ελεονώρα Μελέτη εδώ και λίγο καιρό και φαίνεται ότι έχει πια χρόνο να τουιτάρει περισσότερο και να στήνει άμα χρειαστεί και κάνα διαδικτυακό καβγά με τους followers της.

Όπως καλή ώρα έγινε το βράδυ της Κυριακής, όπου η συζήτηση άναψε και στο τέλος τσακώθηκε με κάποιους από τους φίλους που την ακολουθούν.

Ωστόσο, με το πέρασμα της ώρας η κουβέντα εκτροχιάστηκε και η Μελέτη περισσότερο, αφού έγραφε τα απίστευτα σε όσους της επιτίθενται. «Βόθρος» λέμε η Ελεονωρα η οποία χρησιμοποίησε απίστευτη φρασεολογία. Να τα διαβάζεις και να παθαίνεις σοκ(ι) και να κοκκινίζεις κι ας μην είσαι του... κατηχητικού.

Πάρε μια μικρή γεύση. Τι για «αγα... τους» που δεν παίρνει για πελάτες κι ας κάνει ψυχικά. Τι «γα...με μα...κα». Με αποκορύφωμα τη φράση ότι «Εγώ τις που..ες δεν τις τουιτάρω. Τις τρώω»!!!

Σοκ(ι) λέμε, σοκ(ι). Να έπαιζε σε βίντεο ο διάλογος της με τον κόσμο και θα ήταν ένα ατελείωτο... μπιμπ. Δεν υπάρχουν οι χαρακτηρισμοί και οι βρισιές.

Πολλοί μάλιστα εκνευρίστηκαν με τη συμπεριφορά της και δεν το έκρυψα. Ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της. Όπως και να έχει, η Μελέτη είπε να τουιτάρει λίγο πριν κοιμηθεί και φούντωσε τόσο, που δεν ξέρουμε αν μετά έκλεισε μάτι. Και όπως έγραψε, άλλωστε, "Ήταν μια γελοια συζητηση που κανω πριν πεσω για υπνο απλα για να γελασω».

Ξέρει από γάλλικα η Μελέτη και το δείχνει!