Λιάγκας - Ελένη: Έπαιξαν «κρυφτούλι» μέσα στο πλοίο!

29.04.2013
Μπορεί να ανεβάζει ο ένας «συμμαθήτρια» και η άλλη «συμμαθητή», όμως οι συμμαθητές της τιβί από τον Κολωνό, Γιώργος Λιάγκας κι Ελένη Μενεγάκη δεν πρέπει να τρελαίνονται και πολύ ο ένας για τον άλλον.

Δεν ξέρουμε αν είναι η ιδέα μας, αλλά αυτές οι αγάπες μάς κάνουν λίγο... για τα τηλεοπτικά τα μάτια. Και να σου πω παράδειγμα χαρακτηριστικό, όπως το αποκάλυψε ο ίδιος ο Λιάγκας μέσα από το Πρωινό mou.

Λιάγκας και Μενεγάκη, που λες, ταξίδεψαν με το ίδιο πλοίο γραμμής για Άνδρο την Παρασκευή (ο παρουσιαστής πήγαινε Τήνο, ενώ η Ελένη με τη φαμίλια της στα Αχλα) αλλά δε συναντήθηκαν ποτέ. Ο Λιάγκας, όπως είπε, όταν έμαθε ότι η συμμαθήτρια συνταξιδεύει, πήγε να τη βρει, αλλά τζίφος.

«Ταξιδέψαμε μαζί στο πλοίο με την Ελένη. Έψαξα να την βρω, αλλά δεν την βρήκα πουθενά. Και στην business τη θέση την έψαξα και στην οικονομική, αλλά δεν ήταν πουθενά», αποκάλυψε, με τους υπόλοιπους της παρέας να τον ρωτάνε αν πήγε στον καπετάνιο να κοιτάξει.

Εξάλλου, το Λενιώ πριν λίγες μέρες σε άλλο ταξίδι στην Άνδρο είχε πάει στον καπετάνιο, όπου έβγαλε και φωτογραφίες φορώντας το καπέλο του.