Καινούργιου: Τι απαντά στο «άνοιξε πόδια & χέρια» του Λιάγκα;

10.05.2013
Βγήκε η έρμη η Κατερίνα Καινούργιου και βροντοφώναξε ότι είναι ερωτευμένη και γυάλισε το μάτι του Γιώργου του Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής, που δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω, σχολίασε έντονα - κοινώς τα έχωσε - τη δήλωση της ερωτευμένης Κατερίνας, που βγήκε τόσο νωρίς και αποκάλυψε τον έρωτα της.

«Ο έρωτας της, πρέπει να μετράει περίπου δυο εβδομάδες. Δεν βγαίνεις όμως να το πεις μέσα σε δυο εβδομάδες ότι “ερωτεύτηκα”. Είναι λάθος! Το λέω γιατί την αγαπώ» είπε στην αρχή για να την... γονατίσει με τα λόγια του στη συνέχεια.

«Δεν λες ότι είμαι ερωτευμένη. Κρατιέσαι! Γιατί ο άνδρας θέλει να αισθάνεται πως μια γυναίκα, δεν την έχει κατακτήσει ακόμα. Ο άλλος, αν ακούσει πως μέσα σε δυο εβδομάδες σου ανοίγω πόδια, χέρια και είμαι ερωτευμένη, τι να περιμένει μετά! Θέλει λίγο να δυσκολεύεις τον άνδρα!» είπε ο έμπειρος φανταζόμαστε σε τέτοια θέμα Λιάγκας.

Το σκηνικό έπεσε στην αντίληψη της Ελένης Μενεγακη, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά ότι «άρπαξε» την Καινούργιου από το διπλανό πλατό και τη ρωτούσε τι συνέβη

«Κατερινάκι… Καινουργιάκι… για έλα εδώ μισό λεπτό. Κάτι άκουσα… Τι έγινε;» τη ρώτησε και το Κατερινιώ της εξήγησε: «Τίποτα μωρέ, έκανα μια δήλωση ότι είμαι καλά, είπα ότι είμαι ερωτευμένη και έχει γίνει χαμός».

Και τότε το Λενιώ τη μάλωσε: «Δεν σου έχω πει να μην τα λες αυτά γιατί εσένα σε πιάνει κιόλας το κακό το μάτι;»

Η καινούργιου φανερά ενοχλημένη με όσα ακούστηκαν σχολίασε: «Από το να μου χρεώνουν κάθε εβδομάδα τον έναν και τον άλλον είμαι μια χαρά. Άσε με τώρα. Κάθε βδομάδα είμαι και με άλλον. Γι’ αυτό λέω κι εγώ ότι είμαι καλά, για να μην με ξαναενοχλήσουν».