Μυστήριο με Σκορδά-Λιάγκα. Πού έκαναν Πάσχα οεο;

10.05.2013
Βάσανα δεν είχαμε και βάσανα και βασανιστικά ερωτήματα βάλαμε στο κεφάλι μας. Πού έκαναν Πάσχα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος ο Λιάγκας οεο;

Μυστήριο, σου λέει, με το ζεύγος και τις πασχαλινές του διακοπές. Γιατί, ενώ τις προηγούμενες μέρες τα περιοδικά είχαν βγάλει μέχρι και καθημερινό πασχαλινό πρόγραμμα του ζεύγους στο Κιλκίς στα πεθερικά του Λιάγκα, τώρα διαβάζουμε ότι το «έψησαν» στο... Μανχάταν, λίγο έξω από το Κιλκίς.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, Φαίη και Λιάγκας την Μ. Πέμπτη πέταξαν για Νέα Υόρκη προκειμένου να γιορτάσουν εκεί τις ημέρες του Πάσχα. Εξάλλου, η αμερικανική μεγαλούπολη είναι αγαπημένος τους προορισμός, αφού εκεί είχαν πάει και ταξίδι του μέλιτος.

Βέβαια, αυτή τη φορά έμειναν λίγες μέρες, αφού την Τρίτη του Πάσχα επέστρεψαν στην Ελλάδα. Αλλά έστω και αυτό τούς ήταν αρκετό για να ξεκουραστούν. Ωστόσο, η αποκάλυψη του νεουρκέζικου Πάσχα προκάλεσε σάλο και ντόρο εδώ στο Ελλάντα, μεγαλύτερο και από το... καθολικό Πάσχα της Μαριέττας Χρουσαλά στις Μαλδίβες.

Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν το ζευγάρι, ότι έκρυψε τις διακοπές του κι ενώ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα περνούσε λιτά, απέριττα, παραδοσιακά, οικογενειακά και χωριάτικα το Πάσχα στο Κιλκίς, το πέρασαν.. χλιδάτα και κοσμοπολίτικά. Βέβαια, ακόμη δεν έχουμε καταλάβει γιατί τέτοιος χαμός και αλληλοσπαραγμός, λες και είναι η πρώτη φορά που celebrities του τόπου, που έχουν την οικονομική άνεση, κάνουν υπερατλαντικό ταξί-αστραπή!