Ελένη: Πρώτη επίσημη εμφάνιση με Ματέο

17.05.2013
Τρία χρόνια σχέσης μετράνε η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος και μπορεί όλο αυτό το διάστημα να βλέπουμε κάθε εβδομάδα το ζεύγος στα Lifestyle περιοδικά

όμως σε επίσημη κοινή εμφάνιση δεν τους είχαμε δει. Και η στιγμή ετούτη ήρθε (κάλλιο αργά παρά ποτέ) και το Λενιώ πήρε από το χέρι τον καλό της και πήγαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Και μπορεί η πρώτη τους φορά να μη μας προκάλεσε και μεγάλο ενθουσιασμό (αν το είχαν κάνει νωρίτερα θα ήταν διαφορετικά), όμως οι τηλεοπτικές κάμερες μόλις τους είδαν έπεσαν πάνω τους. Ελένη και Ματέο «έσκασαν» δίπλα δίπλα στον πολυχώρο, αλλά ο Μαθιός μία που είδε τις κάμερες και μία που επιτάχυνε το βήμα. Η Μενεγάκη, πάλι, έμεινε λίγο πίσω κι εμφανώς αμήχανη, χάρισε μπόλικο λαμπρό χαμόγελο (sic). Μάλιστα, μετά το τέλος της ταινίας, δήλωσε στις κάμερες ότι ένας άντρας άμα θέλει, μπορεί να κάνει τα πάντα για μια γυναίκα.

Μέσα στην αίθουσα, το Λενιώ συνέχισε να χαρίζει αμήχανα χαμόγελα στο φακό, ενώ ο Μαθιός δεν αποχωρίστηκε τα μαύρα γυαλιά. Μαύρα γυαλιά φοράααααω.