Χαμός με Μπόκοτα - Πασχαλίδου και τα... 85.000 ευρω!

20.05.2013
Πα-νι-κος! Με αυτή τη λέξη μόνο μπορουμε να περιγράψουμε αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε δύο πρώην παρουσιάστριες της Γιουροβίζιον, οι οποίες "έβγαλαν" τα μαχαίρια με αφορμή το παρελθόν τους

Την αρχή έκανε η Δάφνη Μπόκοτα, η οποία αν κι έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που έφυγε από την Γιουροβίζιον δε λέει να ξεχάσει το παρελθόν. Και την Ευγενία Πασχαλίδου, η οποία την διαδέχτηκε στη θέση της παρουσιάστριας. Και το μισθό που φαίνεται ότι εισέπραξε η "Σουηδή" που αν ισχύουν τα λεγόμενα της Μπόκοτα, "τσάκωσε" 85 χιλιάδες ευρώ παρακαλώ!!!

«Αισθάνθηκα εντελώς οργισμένη, προδομένη και απογοητευμένη! Πολύ περισσότερο που εγώ έκανα την Eurovision με το μισθό μου και η κα. Πασχαλίδου πήρε 85.000 ευρώ! Εκεί τρελάθηκα παιδιά! Έπαθα εγκεφαλικό! “Πόσο βλάκας μπορεί να είμαι εγώ;”, είχα πει τότε», αποκάλυψε στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά.

Και τη σκυτάλη πήρε η Πασχαλίδου, η οποία στην τηλεοπτική εκπομπή της Ντεσσυς Κουβελογιάννη δήλωσε ότι την Μπόκοτα δεν την ξέρει κανείς στην Γιουροβίζιον, αφού 18 χρόνια πήγαινε για τουρισμό, για ψώνια και βόλτες! Και πώς όλα είναι ψέματα.

Ωραίες κατινιές λέμε