Απίστευτο: Koza Mostra & Αγάθωνας γύρισαν με ΚΤΕΛ!

21.05.2013
Καλεσμένος στο Πρωινό mou ήταν ο Ηλίας Κόζας, ο οποίος εκτός από τη συμμετοχή τους στην Γιουροβίζιον και την εμπειρία τους στο Μάλμε,

αποκάλυψε επίσης ότι όχι μόνο δεν πληρώθηκαν για τη συμμετοχή τους, αλλά ταξίδεψαν μόνο με 5 ευρώ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, γύρισαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα με ΚΤΕΛ. Και τα έξοδα δικά τους.

«Σαφέστατα και δεν πληρωθήκαμε! Για όσους δεν το γνωρίζουν, φτάσαμε στην Αθήνα και πήραμε ΚΤΕΛ για να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη. Ας μην επεκταθούμε. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα πρόβλημα επειδή ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Από εκεί και πέρα, τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έπιασαν εξ’ απροόπτου κάποιους ιθύνοντες» δήλωσε χαρακτηριστικά χωρίς να θέλει να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο απίστευτο και όμως αληθινό γεγονός.

Κι αν ο Κόζας προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, δε συνέβη το ίδιο με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έγινε έξαλλος με όσα άκουσε.

"Είναι ντροπή! Στην αρχαία Ελλάδα, όταν γύριζαν οι νικητές γκρέμιζαν τα τείχη, δεν τους έστελναν με ΚΤΕΛ! Είναι η ελληνική γυφτιά! Είναι η μιζέρια των Ελλήνων! Θέλει λίγο λεβεντιά που δεν την έχουμε!", είπε σε έξαλλη κατάσταση.