Κανάκης - Παπαδάκης συγκλονισμένοι από το θάνατο του Τόμας

22.05.2013
Συγκλονισμένος είναι όλος ο κόσμος από το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα μεταξύ αυτών ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιώργος Παπαδάκης, οι οποί δεν έκρυψαν τη θλίψη τους μέσα από τις εκπομπές τους.

Ο Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στο θάνατο του Τόμας. «Πριν από λίγο, πριν μπούμε στο στούντιο πληροφορηθήκαμε από τα sites για αυτό το παλικάρι, το οποίο δεν είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ποτέ προσωπικά, τον ηθοποιό τον Τόμας Πρωτόπαπα. Ένα παιδί χαμογελαστό, παρά πολύ συμπαθητικό, όπου είχαμε μάθει για την κατάσταση της υγείας του από την αρχή. Σήμερα μάθαμε ότι έχασε την μάχη και πέθανε. Απλά στεναχωρηθήκαμε πάρα πολύ και θέλουμε να το πούμε. Να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του μέσα από την καρδιά μας και σε όλους του τους φίλους και στα αγαπημένα του πρόσωπα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Παπαδάκης συγκλονισμένος από τον χαμό του 25χρονου ηθοποιού αναφέρθηκε στη θλιβερή είδηση. «Αυτό το παλικάρι, ένας χαρισματικός ηθοποιός, ένα παιδί σαν τα κρύα τα νερά, που είχε την ατυχία στην Αττική Οδό. Ένα νέο, και πανέμορφο παιδί. Έχει κατακλυστεί το Twitter και το Διαδίκτυο» είπε, ενώ δεν έκρυψε την ανατριχίλα του για τις προφητικές δηλώσεις του Τόμας, λίγες μέρες πριν το τροχαίο.

«Είχε μιλήσει και λίγες μέρες πριν για το αν του τύχει κάποιο ατύχημα. Μερικές φορές, ανατριχιάζεις!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.