Γερμανού: Και να τα υπονοούμενα για την... εύνοια της Σπυροπούλου

06.06.2013
Τη στιγμή που δημοσιεύματα φέρουν τη Ναταλία Γερμανού να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Star για επικείμενη συνεργασία και διαγράφουν αβέβαιο το μέλλον του «Μες στην καλή χαρά», εκείνη πηγαίνει καλεσμένη στο ΦΜ.

Και για πρώτη φορά, πετάει «καρφιά» και αφήνει υπονοούμενα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Βέβαια έναν ολόκληρο χρόνο η Ναταλία ήτο άψογη, σωστή κιουρία και παρόλο που γράφονταν και λέγονταν διάφορα, εκείνη ακόμη και τις πιο αδιάκριτες κι ενοχλητικές ερωτήσεις τις αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια.

Αλλά τώρα στα τελειώματα της σεζόν, ε, τα πέταξε τα «καρφιά» της με ωραίο πάντα τρόπο. Ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος που την τσίγκλησε, σχολιάζοντας ότι αντιμετώπισε την ιστορία με διπλωματία.

«Δεν είναι διπλωματία, απλά αν έχω κάτι να λύσω με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να το λύσω μαζί του κατ’ ιδίαν; Πρέπει να το λύσω στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής; Άσε που δεν έχω και τίποτα να χωρίσω με την Κωνσταντίνα», ήταν η αρχική της απάντηση.

Για να συνεχίσει: «Η Κωνσταντίνα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 24 ετών, το οποίο έχει όλη τη ζωή μπροστά της κι εγώ είμαι ένα άλλο άτομο, εντελώς διαφορετικό. Δεν έχουμε το ίδιο αντικείμενο δουλειάς και νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους. Η Κωνσταντίνα έχει όλη τη ζωή μπροστά της, της ανοίγονται τα πάντα, με τις καλύτερες προοπτικές, τους καλύτερους οιωνούς και απόλυτη εύνοια, κι εγώ είμαι μια πολύ χορτασμένη γυναίκα που έχω διανύσει κάποια χιλιόμετρα τηλεοπτικά και τώρα πλέον πάω για άλλα».

Η Ναταλία δεν έκρυψε ότι τη νέα σεζόν θα ήθελε να κάνει κάτι άλλο. «Είμαι έτοιμη να περάσω σε κάτι άλλο τηλεοπτικά. Δε θέλω να πω μεγάλες κουβέντες και δεν το θεωρώ και κομψό από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε κάνει τις συζητήσεις μας. Ιδανικά αν με ρωτούσατε αν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, θα σας έλεγα ναι» ​