Η πρωτοφανής απολογία της Σπυροπούλου στην Γερμανού

10.06.2013
Ναι, ζήσαμε για να το δούμε και αυτό. Συνεργάτιδα/πανελατζού/κορίτσι καναπέ απολογείται στον «αέρα» της εκπομπής στην κεντρική παρουσιάστρια για ποιο λόγο αρνήθηκε να μιλήσει για εκείνη

σε άλλη εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένη. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία απολογήθηκε ζωντανά στη Ναταλία Γερμανού για ποιο λόγο δε δέχτηκε να μιλήσει στην εκπομπή ΦΜ, όπως έκαναν οι υπόλοιποι συνεργάτες του Μες στην καλή χαρά.

Και τούτη ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την «δεν χαμπαριάζω τίποτε» ζουμπουρλού Σπυροπούλου σε δύσκολη θέση και σε πολύ άβολη στιγμή. Σαν κοριτσάκι που έκανε αταξία και το ξέρει και με τρεμάμενη φωνή, απολογήθηκε στη Ναταλία, η οποία απλά την παρακολουθούσε.

Σύμφωνα με την εξήγηση της, την πήραν τελευταία στιγμή και ως γυναίκα που είναι, δεν μπορούσε να βγει σαν τον λέτσο και το κυριότερο χωρίς να είναι βαμμένη. Τώρα θα μου πεις, ένα ζουμπουρλούδικο 25χρονο τι έχει να φοβηθεί και το κυριότερο τι έχει να καλύψει με το μέικ απ. Άντε εξήγα της εσύ.

Και συνέχισε: Εντάξει μπορεί να έκανα και λάθος αλλά επειδή ήμουν η μόνη που δεν έκανα κάποια δήλωση για σένα και ανεξάρτητα από την χημεία που μπορεί να είχαμε ή να μην είχαμε όλη αυτή τη χρονιά να ξέρεις ότι είσαι μία από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που έχουν περάσει και είναι στην ελληνική τηλεόραση και αυτό δεν αλλάζει ό, τι και να γράφουν , ό, τι και να λένε»

Όσο για τη Ναταλία; Της απάντησε με ένα ξερό «Ευχαριστώ πολύ»

Ωραίες στιγμές λέμε.