Αρβανίτης: Ξαφνική αποχώρηση με "μπόμπα" μεγατόνων!

15.05.2014
Αντίο στο Just the 2 Of Us είπε το βράδυ της Τετάρτης (14/5) και ο Δημήτρης Αρβανίτης. Και μπορεί να ξέραμε ότι ο σκηνοθέτης θα καθόταν στο χθεσινό live για τελευταία φορά, τα σχέδια ανατράπηκαν και τελικά μάς αποχαιρέτησε μία ώρα αρχίτερα.

Ο Αρβανίτης εξήγησε στο κοινό τους λόγους που φεύγει ξαφνικά από το παιγνίδι, λέγοντας ότι δε θα μπορεί να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, που είναι η καινούργια σειρά του Mega και τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στη Σύρο.

Ωστόσο, στο καπάκι έριξε μία τηλεοπτική «μπόμπα», αφού αποκάλυψε ότι εκτός από τη νέα σειρά, θα έχει και τα γυρίσματα για τα... «Κλεμμένα Όνειρα». Ω ναι. Η πετυχημένη σειρά του καναλιού πήρε παράταση και θα συνεχιστεί και του χρόνου!

«Το κακό είναι ότι θα φύγω στη μέση κάτι το οποίο δεν κάνω ποτέ. Αλλά φέτος έχω δυο σειρές. Τα “Κλεμμένα Όνειρα” πήραν παράταση και θα έχουμε ακόμα 110 επεισόδια. Αυτό σημαίνει ότι μαζί με την καινούργια μου σειρά, του χρόνου θα έχω εννέα επεισόδια τη βδομάδα. Πρέπει λοιπόν να έχω το χρόνο να τα γυρίσω. Εκτός αυτού η μια σειρά γυρίζεται εκτός Αθηνών και θα πρέπει να πάω στη Σύρο. Είναι αδύνατον να είμαι και εδώ και στη Σύρο» είπε χαρακτηριστικά.

Οπότε μπορεί οι φαν του εκκεντρικού σκηνοθέτη (και δεν είναι λίγοι) να δυσαρεστήθηκαν για την αποχώρηση του από το show, αλλά πήραν χαρά αφού συνεχίζεται η σειρά με τα πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης.