Τα "μάζεψε" ο Λιάγκας μπροστά στην Καγιά!

16.05.2014
Καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά είχε στο Πρω1νο ο Γιώργος ο Λιάγκας και όταν ήρθε η ώρα της συνέντευξης, γίναμε μάρτυρες μίας μοναδικής σκηνής.

Σα βρεγμένη γάτα ο παρουσιαστής απολογήθηκε στο μοντέλο για τις δηλώσεις του πριν λίγο καιρό ότι ο σύντροφός της τής έκανε πρόταση γάμου. Ο Λιάγκας τα "μάζεψε", ενώ παραδέχτηκε ότι είχε λάθος πληροφόρηση! Άλλωστε, όλοι θυμόμαστε τον εκνευρισμό της Καγιά για τη δήλωση εκείνη του Λιάγκα.

«Επειδή δεν μου αρέσει να έχω παρεξηγήσεις, προφανώς και ήταν φάουλ μου γιατί ήταν εσφαλμένη η πληροφόρησή μου. Εγώ με τον Ηλία (Κρασσά) κάναμε μπάνιο μαζί στη Βουλιαγμένη και έχουμε κάνει λίγο παρέα. Έχουμε έναν κοινό γνωστό, ο οποίος μου είπε “Νομίζω ότι ο Ηλίας παντρεύεται”. Αυτός μου το μετέφερε εννοώντας πως πάει καλά η σχέση σας και εγώ το εξέλαβα κυριολεκτικά» είπε ο παρουσιαστής.

Η Καγιά, πιο ήρεμη τούτη τη φορά, τού είπε: «Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, όταν πηγαίνει καλά μια σχέση να νομίζουμε ότι παντρεύονται, έχει πάρα πολλή πλάκα. Ξέρω ότι το έκανες καλοπροέραιτα, αλλά ένα θεματάκι δημιουργήθηκε... Μέχρι και στο super market μου λέγανε “Να ζήσετε!”. Με έχεις καταστρέψει!».