Σκορδά: Με "καυτό" σορτσάκι βγήκε από το μαιευτήριο

16.05.2014
Στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό πήγε η Φαίη Σκορδά, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια πήρε εξιητήριο και ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκεί για να τους συνοδεύσει στο σπίτι τους, όπου τους περιμένει ο πρωτότοκος, Γιάννης

Εκεί, ήταν και οι κάμερες για να απαθανατίσουν την έξοδο της οικογένειας, αλλά και για να πάρουν δηλώσεις από τη Φαίη, η οποία εμφανίστηκε στην είσοδο της κλινικής με... καυτό σορτσάκι. Η αδυναμία της στα σορτς είναι γνωστή και δεν τα αποχωρίστηκε ούτε στην εγκυμοσύνη, πόσω μάλιστα τώρα, ενώ το συνδύασε με μπότες! Σέξι λεχώνα η Φαίη, λοιπόν,αλλά και γλυκιά μανούλα, που δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για τον ερχομό του δεύτερου γιου τους.

«Είναι διπλή η ευτυχία. Μου το έλεγαν και δε μπορούσα να το πιστέψω. Έλεγα αυτό που έχω ζήσει με τον Γιάννη είναι μοναδικό. Τελικά δεν είναι έτσι», είπε η παρουσιάστρια.

Δίπλα της φανερά συγκινημένος ο Λιάγκας κρατούσε το μωρό, ενώ δήλωσε: «Εγώ αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ευτυχισμένος που έχουμε δύο παιδιά, πολύ ευτυχισμένος που έχω μια υπέροχη γυναίκα και φοβερή μάνα"