Λιάγκας: Καψούρης με τον... τσολιά στα ανάκτορα!

19.05.2014
Στέρηση... Φαίη Σκορδα έχει πάθει ο Γιώργος Λιάγκας. Η σύζυγος βρίσκεται πλέον στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό τους και ο Λιάγκας βρίσκεται... εκτός τόπου και χρόνου.

Τού λείπει το ταίρι του, ενώ δεν είναι η εντύπωση μας, έχει πάθει τρελή καψούρα με τη Φαίη. Δεν περνάει μέρα την τελευταία εβδομάδα που να μην εκθειάζει τη σύζυγο.

Αυτά, λοιπόν, βλέπουν στην παραγωγή και είπαν να αναλάβουν δράση. Και κάθε μέρα ως κορίτσι του καιρού πλασάρουν τη Φαίη με τα «καυτά» της τα μαγιό. Και μπορεί σε άλλες εποχές και σε άλλες συνθήκες, ο Λιάγκας να το έπαιρνε αλλιώς που βγάζουν τη γυναίκα του στη στήλη, τώρα έχει ξετρελαθεί. Μη σου πω και... ξεμωραθεί.

Τα απίστευτα κομπλιμέντα, λέμε, κάνει στη Φαίη, που και να τον πλέρωνε η λεχώνα, τόσα και τέτοια δεν θα τα έλεγε. Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα ήτο... χείμαρρός και ασυγκράτητος ο Λιάγκας.

«Αυτό είναι το 10 της ζωής μου. Και αντικειμενικά τώρα, μιλάμε για γυναικάρα - όχι επειδή είναι η Φαίη. Τώρα δε με βλέπει, λογικά πρέπει να κοιμάται γιατί το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε καθόλου... Ελπίζω ότι το βλέπετε κι εσείς... Λαμπάδα, τσολιάς στα ανάκτορα είναι» είπε. Κι εντυπωσιαστήκαμε πόσο καψούρης είναι με... τον τσολιά στα ανάκτορα! Ωχ μάνα μου, τι ακούμε πρωινιάτικα