Μεγάλες στιγμές για Μπρούσκο: Πήγε μέχρι... Χόλιγουντ!

21.05.2014
Απίστευτο και όμως... ελληνοκυπριακό: Η Έλεν Ντε Τζένερις εμφανίστηκε στη σειρά "Μπρούσκο", χωρίς η ίδια να το ξέρει. Και όταν έμαθε για τη συμμετοχή της στο σήριαλ του ΑΝΤ1, έγινε το... έλα να δεις.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε πρόσφατο επεισόδιο ο τηλεοπτικός Διαμαντής κρατά στα χέρια του μία παλιά φωτογραφία της εξαφανισμένης μητέρας των δίδυμων αδελφών, που στη σειρά υποδύονται ο Στέφανος Μιχαήλ και ο Θεοχάρης Ιωάννίδης. Ωστόσο, στη φωτογραφία της εξαφανισμένης μάνας ήταν η Ντε Τζένερις στα νεανικά της χρόνια!!!

Τώρα, το πώς επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, το γνωρίζει ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου. Έλα, όμως, που ο κόσμος είναι μικρός και τα μαντάτα έφτασαν στα αυτιά της αμερικανίδας σταρ! Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Έλεν, διάσημη για το χιούμορ της, έπαιξε το επίμαχο απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής της, που την παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μεγάλες τιμές για το Μπρούσκο, τι να λέμε. Μάλιστα, η διάσημη παρουσιάστρια εξήγησε πώς τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, όταν η ίδια φοιτούσε στο λύκειο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα, με το γνωστό της χιούμορ, πως δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ ζευγάρι με τον πρωταγωνιστή της σειράς, δηλαδή τον Διαμαντή.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, έσπευσαν μέσω Twitter να εξηγήσουν στη διάσημη παρουσιάστρια ποιος ακριβώς είναι ο «ρόλος» της στη σειρά και της ζήτησαν να γνωριστούν από κοντά, αφού είναι καιρός να μάθει τα... παιδιά της.