Η Καραβάτου "τόλμησε" και γέλασε μπροστά στη Σπυροπούλου

16.06.2014
Ολόκληρη σεζόν πέρασε η Κατερίνα Καραβάτου στο... πλευρό της Κων/νας Σπυροπούλου και δεν έμαθε τι ενοχλεί την παρουσιάστρια.

Και... αναγκάζει το ξανθό girl να της τη λέει στον "αέρα". Έτσι, το σαββατοκύριακο βρεθήκαμε στην αμήχανη θέση, να παρακολουθήσουμε τη Σπυροπούλου σε ρόλο... αφέντρας και με ύφος... χιλίων Καρδιναλίων, να τη λέει στην Καραβάτου, σα να είναι το... πιτσιρίκι του πάνελ της.

Στο "Μες στην καλή χαρά" είχαν καλεσμένο τον Μάκη Πουνέντη, ο οποίος είπε ένα από τα γνωστά "κρύα" ανέκδοτα του. Και ήρθε η Καραβάτου κι... έλιωσε στο γέλιο! Αλλά αυτό ενόχλησε αφάνταστα τη Σπυροπούλου που "άδειασε" τη "γελαδερή" συμπαρουσιάστρια της.

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, το ανέκδοτο ή το γέλιο της Κατερίνας»! είπε και... πάγωσε το πλατό.

Αλλά, η Καραβάτου μπορεί να παρηγορηθεί, αφού τη μέρα εκείνη, στο στόχαστρο της "αφέντρας" είχε μπει και ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Πουνέντης έκανε τα κομπλιμέντα του για την Κων/να, αλλά ο Σταματόπουλος εκείνη την ώρα μιλούσε και δεν ακούστηκαν οι κολακείες στην "αφέντρα". Κι εκείνη πολύ εκνευρίστηκε και του είπε: «Χάνεις τα καλύτερα, μη μιλάς Παύλο μου». Κι εννοείται ότι "καλύτερα" εννούσε τα κομπλιμέντα που της έκανε ο καλεσμένος.