Αποκάλυψη Τατιάνας: Αυτή η συνεργασία τη ζόρισε πολύ

16.06.2014
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η Τατιάνα Στεφανίδου στην τελευταία της συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα χρόνια των (σκληρών) gossip εκπομπών που έκανε, ενώ αποκάλυψε και ποια συνεργασία τη ζόρισε πολύ.

" Όταν από τον ΑΝΤ1 πήγα στο Star, ο Σταμάτης Μαλέλης δεν ήθελε κοινωνική εκπομπή, αλλά κάτι πιο ανάλαφρο. Έτσι γεννήθηκε το ΜΙΛΑ, με τις τέσσερις κυρίες στο τραπέζι, που κράτησε λίγους μήνες. Έκανε πολύ άσχημα νούμερα τηλεθέασης και είχε κακή πορεία. Ζορίστηκα πολύ, ειδικά όταν σε μια μεγάλη σύσκεψη μου είπαν ότι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Το να ολοκληρώνεις κάτι που σκέφτηκες εσύ, στη μέση της χρονιάς, είναι πολύ δύσκολο. Πιέστηκα. Είχα στο μυαλό μου να το σύρω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά μου ζήτησαν να το αλλάξουμε. Όντως, μετά την αλλαγή, από την επομένη κιόλας μέρα, πήγε καλά” αποκαλύπτει για την πιο δύσκολη συνεργασία που είχε στην καριέρα της.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική... μετακόμιση.

“Όταν μαζί με το Νίκο φύγαμε από τον Alpha και πήγαμε στο Tempo, μαζί με πολλούς εργαζόμενους που μας ακολούθησαν. Ίσως ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μας, γιατί είχαμε κάνει οικογένεια, είχα γεννήσει τον Νικόλα και το Tempo, μετά από δύο μήνες, έκλεισε. Μείναμε στον αέρα κι εμείς και όλοι όσοι μας ακολούθησαν” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Τατιάνα μίλησε και για τις gossip εκπομπές που έκανε στο παρελθόν και που είχαν διχάσει πολύ κόσμο με το περιεχόμενο τους.

“Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, αυτό που με λυπεί περισσότερο είναι ότι από τα είκοσι ένα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση οι gossip εκπομπές κράτησαν μόνο τέσσερα και το προϊόν που είχε τη μεγαλύτερη απήχηση τηλεοπτικά ήταν αυτές οι εκπομπές. Με λυπεί ακόμα και το γεγονός ότι τις περισσότερες προτάσεις συνεργασίας τις δέχτηκα εκείνη την εποχή. Ήμουν στο Alter και είχα τρία μεγάλα κανάλια να με παρακαλάνε να συνεργαστούμε. Ήταν κάτι πραγματικά αδιανόητο. Ειλικρινά, δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, αν θα είχα πάει στον ΑΝΤ1 μετά το Alter, αν θα είχε συνέχεια η καριέρα μου ή τι θα ήμουν, αν δεν είχα κάνει τις gossip εκπομπές. Μπορεί, λοιπόν, εμένα να μη μου άρεσε και να το σταμάτησα, μπορεί να το έκανα ενοχικά, αλλά η ιστορία έδειξε ότι, αν δεν το είχα κάνει, δεν θα είχα αυτή την εξέλιξη” παραδέχτηκε.

Πηγή: people