Ξέσπασε ο Λιάγκας που η Βόσσου έλειψε από το πάρτι

17.06.2014
Μία ωραία... φιλανθρωπική ατμόσφαιρα ήταν τελικά εκεί στο YFSF, που φαίνεται ότι περίμεναν να τελειώσει το show για να ξεθάψουν τα όπλα του πολέμου.

Πάρτι σου λέει έκανε η παραγωγή για το τέλος του show και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν παρέλειψε να ξεσπάσει στις κάμερες για «φίλους» που τον έβριζαν σε αντίπαλα κανάλια.

Η λατρεμένη του πάλι Σοφία Βόσσου, φρόντισε να μην πάει καν στο εν λόγω πάρτι. Ήταν εκεί ο... Ζαχαράτος και τι να έκανε σου λέει. Και ήρθε ο Γιώργος ο Λιάγκας που άκουσε το λόγο της απουσίας και πολύ τα πήρε μαζί της. Και μπορεί να τη στήριζε και να την υποστήριζε μέσα στο παιγνίδι, όμως, η απουσία της τον έκανε έξαλλο. Και μέσα από το Πρω1νο φρόντισε να της τα χώσει άγρια.

«Όλοι είπαμε ότι θα έπρεπε ο ΑΝΤ1 λίγο παραπάνω να τη νταντέψει κλπ. γιατί είναι ένα μεγάλο όνομα. Από εκεί και πέρα όμως, το πήρε παραπάνω σοβαρά από ότι έπρεπε. Παιχνίδι είναι. Το πάρτι δεν το διοργανώνει ο Ζαχαράτος, το διοργανώνει ο ΑΝΤ1, την πρόσκληση στη Βόσσου για να συμμετέχει στην εκπομπή την έκανε ο ΑΝΤ1 και η Βόσσου την αποδέχτηκε με χαρά. Αν στην πορεία το μετάνιωσε επειδή πίστευε ότι θα είναι πρώτη, δεν θα έπρεπε να το δείξει γιατί δεν το έχει ανάγκη, είναι η Βόσσου. Είναι πολύ σπουδαία η Βόσσου για να πέσει στο επίπεδο να μην πάει από γινάτι σε ένα πάρτι. Μένει αρνητικά η Βόσσου στο μυαλό μας. Η πορεία της Βόσσου και η αξία της δεν αξίζει αυτή την αντιμετώπιση. Είναι λάθος για την Σοφία αυτό κι εγώ την εκτιμώ αφάνταστα και την φιλοξενήσαμε δύο φορές σε αυτή την εκπομπή» δήλωσε χαρακτηριστικά.