Καρανταγί: Χαμός στην Τουρκία με την ερωτική σκηνή

17.06.2014
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες και στο στόχαστρο του Τύπου έχουν μπει ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου και η Μπερκιουζάρ Κορέλ.

Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Καρανταγί» στο τελευταίο επεισόδιο έχουν μία ερωτική σκηνή και φαίνεται ότι η θέα των γυμνών τους κορμιών προκάλεσαν την οργή μεγάλης μερίδας του Τύπου, αλλά κυρίως του κόσμου.

Μάλιστα, στα social media γίνεται χαμός, αναγκάζοντας τον «Καρανταγί» να πάρει θέση, δηλώνοντας ότι είναι επαγγελματίες και πως πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβουν αυτό όλοι. Η συμπρωταγωνίστρια του δεν έχει πάρει θέση, όμως στην περίπτωση της οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία ότι οι ερωτικές σκηνές, που έχουν και αρκετό γυμνό, προκάλεσαν την οργή του συζύγου της, Χαλίτ Εργκέντς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν, μόνο με καλό μάτι δεν είδε τις σκηνές της αγαπημένης του και φέρεται να είναι τα μάλα εκνευρισμένος μαζί της. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που ο γάμος τους λέγεται ότι πέρασε σοβαρή κρίση και στο τσακ γλίτωσαν τα χειρότερα.