Γερμανού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά την πραγματική ηλικία της

26.06.2014
Η Ναταλία Γερμανού ουκ ολίγες φορές έχει αστειευτεί με την ηλικία της και πόσο μεγάλη είναι. Ωστόσο, η παρουσιάστρια ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει αποκαλύψει ποια είναι η πραγματική της ηλικία.

Γιατί καλό το χιούμορ, αλλά η ημερομηνία γέννησης είναι... σοβαρή κουβέντα! Ακόμη και όταν πέρυσι στο «Μες στην καλή χαρά» έκανε πλάκα με τον Παύλο Σταματόπουλο για την ηλικία της, όταν εκείνος της πήρε την ταυτότητα, η Ναταλία έχασε το χρώμα της

Αλλά ευτυχώς για εκείνη, ο συνεργάτης της φρόντισε να της κρύψει χρόνια και να πει άλλη ημερομηνία γέννησης. Αλλά φέτος η Γερμανού αποφάσισε να το πάρει αλλιώς και λίγο πριν πατήσει τα πρώτα της –ήντα, αποκάλυψε για πρώτη φορά την πραγματική της ηλικία.

Λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της, στην παρουσίαση του βιβλίου της "Για χάρη σου", η Ναταλία έκανε τις αποκαλύψεις στην κάμερα του Πρωινού. «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν την έχω πει ποτέ. Όσο μεγαλώνουμε θα πρέπει να κάνουμε μια υπέρβαση στη ζωή μας. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά που να δείχνει ότι έχουμε μεγαλώσει. Είμαι γεννημένη στις 22 Ιουνίου του 1965 και είμαι 49 ετών» αποκάλυψε.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και οι γονείς του αγαπημένου της, Μάνου Ιωάννου. «Είμαι απόλυτα αποδεκτή από την οικογένειά του συντρόφου μου οι οποίοι είναι και σήμερα εδώ και με τιμούν με την παρουσία τους, οπότε αυτό μου φτάνει και με περισσεύει» δήλωσε για τα «πεθερικά» της.