Απίστευτο παρασκήνιο πριν τον τελικό του YFSF

26.06.2014
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από τον τελικό του YFSF, όμως, οι αποκαλύψεις και το απίστευτο παρασκήνιο που έπαιξε, δε λένε να σταματήσουν.

Μετά την αποκάλυψη ότι η Μπέτυ Μαγγίρα έβαλε τα κλάματα στα παρασκήνια μετά τον τελικό, ελέω... Γιάννη Σαββιδάκη, τώρα έρχεται μία νέα αποκάλυψη.

Και αφορά μία πραγματική κόντρα, που εξελίχθηκε σε άγρια και παραλίγο να τινάξει τον τελικό του show στον αέρα. Τάκης Ζαχαράτος και Σοφία Βόσσου είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας και το σκηνικό παίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου, πριν το live.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με τη real, αμέσως μετά τη δήλωση της Σοφίας Βόσσου, που «άδειαζε» Ζαχαράτο και Κατερίνα Γκαγκάκη ως μη... ειδικούς να κρίνουν , όπως η Μπέσυ Μάλφα και ο Απόστολος Ρήγας. Ο μίμος έγινε έξαλλος, όπως και η Κατερίνα Γκαγκάκη, μόνο που η διευθύντρια επικοινωνίας του καναλιού, έδωσε τόπο στην οργή. Δεν έκανε το ίδιο, όμως, ο Ζαχαράτος δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να είναι στον τελικό.

Είδε κι έπαθε η Γκαγκάκη να τον ηρεμήσει και να του αλλάξει γνώμη, προκειμένου να μην τιναχθεί ο τελικός στον αέρα. Σύμφωνα, δε, με το δημοσίευμα, η σιδηρά κυρία του ΑΝΤ1 πέρασε αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να μεταπείσει τον Ζαχαράτο να μην αφήσει ξεκρέμαστη την παραγωγή την τελευταία στιγμή.

Τελικά, η Γκαγκάκη κατάφερε να τον κρατήσει, αλλά τα νεύρα του με τη Βόσσου ήταν εμφανή. Εξάλλου, ποιος θα ξεχάσει τη θανατηφόρα ατάκα για... «καραβοτσακισμένες καριέρες που κάνουν καριέρα στα μεσημεριανά»!