Λιάγκας: Η επίθεση στη Σάσα & το δικό του φάουλ

26.06.2014
Γι’ ακόμη μία φορά, παρακολουθήσαμε έναν... άγριο καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη.

«Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δε μπορούνε», με τον παρουσιαστή – ειδικά φέτος – να αδειάζει την πανελίστρια και οικογενειακή τους φίλη για το ρεπορτάζ που δεν κάνει. Και άδικο μεγάλο δεν έχει σε αυτό το κομμάτι, αφού η Σταμάτη έχει πιαστεί αδιάβαστη αρκετές φορές.

Όπως καλή ώρα έγινε το πρωί της Τετάρτης, με τη Σταμάτη να μη γνωρίζει καθόλου το παρασκήνιο γύρω από τη μη συμμετοχή των παικτών του «The Voice» στη φιλανθρωπική συναυλία της Πέμπτης 3 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες δε θα βρεθούν εκεί, λόγω του συμβολαίου τους με δισκογραφική εταιρεία που τους δεσμεύει.

Η Σάσα, όμως, δεν το γνώριζε αυτό και είπε στο Πρω1νο ότι η ολλανδική εταιρεία παραγωγής είναι αυτή που δεν επιτρέπει στους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος στη συναυλία. Την ώρα εκείνη δε βρέθηκε κανείς να την διορθώσει, διότι προφανώς κανείς δεν το γνώριζε. Ούτε ο Θέμης Γεωργαντάς που συμμετείχε στο show, μα ούτε και ο Λιάγκας που ήταν ο παρουσιαστής του, ενώ έχει κι ενεργό ρόλο στη συναυλία.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής την επόμενη μέρα διόρθωσε το μη «ρεπορτάζ» της Σταμάτη, φροντίζοντας όμως να την «αδειάσει», χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια.


«Να πω ότι για μια ακόμα φορά καταλάβαμε τον ακατάλληλο τρόπο με τον οποίο κάνεις ρεπορτάζ. Χθες σου έστειλε κάποιος ένα μήνυμα κι εσύ πέταξες ακόμα μια φορά μια βλακεία που δεν ισχύει, ότι έχουν πρόβλημα οι Ολλανδοί. Καμία σχέση Σάσα μου, να προσέχεις περισσότερο όταν κάνεις ρεπορτάζ. Όταν δεν διασταυρώνουμε τις πηγές μας -είναι η αρχή που μαθαίνουμε στη δημοσιογραφία - προσπαθούμε να τις διασταυρώσουμε και μετά το πετάμε στον αέρα», είπε εκνευρισμένος.

Και συνέχισε: «Το όλο θέμα είναι η εταιρεία που έχει τα παιδιά, η ΕΜΙ. Είναι πολύ μεγάλο λάθος της εταιρείας που δεν αφήνει τα παιδιά. Δεν είναι ζώα, δεν είναι άλογα, δεν είναι κτήμα τους. Είναι απαράδεκτη η στάση της εταιρείας, τέλος»!

Ωστόσο, θα έπρεπε να κάνει την αυτοκριτική του, διότι ο ίδιος εκτός από παρουσιαστής είναι και δημοσιογράφος. Και μάλιστα σημαντικό κομμάτι του «Voice» οπότε όφειλε να γνωρίζει πώς έχουν τα πράγματα.