Σοκ & δέος: Έπεσε το μαγιό της Σάσας & τα είδαμε ΟΛΑ

26.06.2014
Μία μέρα μετά το – και καλά στοίχημα – της Ελεονώρας Μελέτη που βγήκε με μαγιό στην εκπομπή της, επειδή προκρίθηκε η Ελλάδα στο Μουντιάλ, έρχεται η Σάσα Σταμάτη να δείξει τι εστί... τόλμη.

Γιατί μπορεί η Μελέτη να περηφανευόταν στην εκπομπή της ότι αυτή τολμά και κάνει πράγματα που δεν κάνουν άλλες παρουσιάστριες, αλλά τελικά βγήκε κατά το ήμισυ με μπικίνι, όμως η Σάσα είναι τολμηρή! Και οι αποκαλύψεις που έγιναν πρωινιάτικα την Πέμπτη ήταν ακόμη πιο τολμηρές και σίγουρα ακατάλληλες για την ώρα.

Αλλά, άμα φοράς στράπλες μαγιό, διαθέτεις πλούσια τα ελέη και επιδίδεσαι σε extreme παιγνίδια, το... ατύχημα το έχεις στο τσεπάκι! Και αυτό συνέβη με τη Σταμάτη, που κυλίστηκε σε ένα φουσκωτό διάδρομο μέσα στην πισίνα και όπως καταλαβαίνεις, ήρθε το στράπλες μαγιό και κατέβηκε.

Και τα είδαμε όλα. Και τα είδαμε γι αρκετή ώρα, αφού η Σάσα όχι μόνο δεν πτοήθηκε από το ατύχημα, αλλά συνέχισε να παίζει, προσπαθώντας μία να κρατά το μαγιό και μία να κυλιέται. Αυτό κατέβαινε, εμείς βλέπαμε, αλλά αυτός που τα είδε όλα κι έσπευσε ο έρμος να τη βοηθήσει ήταν ένας άνδρας της παραγωγής.

Όσο για τους υπόλοιπους της εκπομπής; Είχαν «λιώσει» στα γέλια, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας φώναζε: «Καλό καλοκαίρι να πούμε σε όλους! Προσφορά του καταστήματος». Έτσι, λοιπόν, χωρίς να έχει παίξει στοίχημα και χωρίς να το έχει κάνει θέμα, η Σταμάτη πρόσφερε (ακατάλληλο) άρτον και θέαμα στο κοινό, πρωινιάτικα!