Κωστόπουλος - Μπαλατσινού: Η τελευταία δημόσια αγκαλιά

06.07.2014
Με περισσή συγκίνηση και μπόλικο κλάμα ήταν η τελευταία δημόσια αγκαλιά του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στο φινάλε του Πρωινού mou

Και όπως αποδεικνύεται τελικά, εκείνη ήταν και η τελευταία τους δημόσια αγκαλιά ως ζευγάρι, αφού στις 5/7 ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους! Αλλά πού να φαντάζονταν ο έρμος ο τηλεθεατής τι θα ακολουθούσε όταν έβλεπε το πρώην πλέον ζεύγος όταν μες στη συγκίνηση και το κλάμα αγκαλιάζονταν εμπρός στην κάμερα.

Και πού να ήξερε ότι τα γυαλιά ηλίου, που δεν έλεγε να βγάλει ο Κωστόπουλος ότι μπορεί να μην ήταν για να κρυψει μόνο τα δάκρυα συγκίνησης για το τέλος της σύντομης καριέρας του στο πρωινατζίδικο μετερίζι.

Εξάλλου, λίγο πριν οι δυο τους είχαν ανταλλάξει λόγια θερμά και αγάπης. Ο Κωστόπουλος την είχε ευχαριστήσει πουδεν τον έδιωξαν νωρίτερα από την εκπομπή λέγοντας μεταξύ άλλων: «χωρίς να μου τραβάει κλωτσιές, χωρίς να με κοιτάει με το βλέμμα που σκοτώνει και ελέφαντα και χωρίς την γκρίνια, δεν θα έβγαινε εκπομπή, θα με είχαν διώξει νωρίτερα».

Αλλά και η Μπαλατσινού, όμως, με λυγμούς είχε πει για εκείνον: «Εγώ, επειδή αύριο θα γίνεται χαμός και όλοι θα ευχαριστείτε, θέλω να ευχαριστήσω σήμερα. Να κάνω το φινάλε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς -δε λέω για να μη φάω χρόνο όλα τα ονόματα. Και να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άντρα μου για την ευκαιρία που μου έδωσε...».