Κωστόπουλος: Όταν απειλούσε με μηνύσεις όσους τον "χώριζαν"

06.07.2014
Ήταν περίπου πριν δύο χρόνια, όταν οργίαζαν οι φήμες για σοβαρή κρίση στο γάμο του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Τα δημοσιεύματα επέμεναν ότι ο εκδότης μαζί με την οικονομική κρίση, περνά ζόρι και στο γάμο του, κάτι που τότε τον είχε κάνει έξαλλο.

Μάλιστα, τότε μέσα από μία οργισμένη μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του blog απειλούσε θεούς και δαίμονες, ενώ χρησιμοποιώντας σκληρή (και... ακατάλληλη για ανηλίκους) γλώσσα, διέψευδε όσα ακούγονταν για το γάμο του.

"Χθες, εκεί που ετοιμαζόμουν να δω το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με πήρε ξαφνικά τηλέφωνο η Τζένη και μου ανακοίνωσε ότι κάποιος καραγκιόζης έγραψε το εξής: Όχι μόνο ότι είχαμε χωρίσει, αλλά ότι είχαμε καταθέσει και τα χαρτιά του διαζυγίου! Στην αρχή, το πήρα στην πλάκα. Μετά, όμως, τα πήρα στο κρανίο όταν η μεγάλη μου κόρη ήρθε με ένα περίεργο βλέμμα να με ρωτήσει για αυτό που της είπε μια φιλενάδα της. Εκεί τα πράγματα γίνονται πολύ πιο ζόρικα γιατί από το μυαλό ενός παιδιού δύσκολα μπορείς να βγάλεις ότι κάποιο λάκκο έχει φάβα. Βάλε στο "μενού' και τα τηλέφωνα, γνωστών, φίλων και κουτσομπόληδων σε μένα και την Τζένη που μας έλεγαν ότι και άλλα site αναδημοσίευσαν την παπαριά του… οπαδικού (!!) blog και θα ‘χεις πλήρη εικόνα " είχε γράψει.

Και συνέχιζε λίγο παρακάτω: "Κάποιος αποφασίζει να εκτελέσει όχι μόνο εσένα και τη γυναίκα σου αλλά κυρίως την οικογενειακή και ψυχική ηρεμία των παιδιών σου. Για αυτό νομίζω ότι με αφορμή αυτή τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι λέω να στραφώ εναντίον αυτών που συκοφαντούν ή διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις. Όντας για 25 χρόνια στον Τύπο σεβάστηκα ακόμα και τερατώδεις κατηγορίες που δέχθηκα. Η οικογένεια, όμως, είναι μια άλλη υπόθεση που θα πρέπει να μάθει το κάθε καθίκι να σέβεται".

Εξάλλου, το ίδιο οργισμένος για τις φήμες χωρισμού ήταν και στις δηλώσεις του σε τηλεοπτικές κάμερες, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις: "Μάθαμε αμέσως ότι κάτι είχε γραφτεί και πήρα την Τζένη και μου λέει “μας χωρίζουν. Άντε να κάνουμε μερικές μηνύσεις”. Είναι η πρώτη φορά που θα το κάνουμε. Αυτή τη φορά θα γίνει. Τέλος. Όλα έχουν ένα όριο. Αυτό δεν είναι αστειάκι. Δεν είναι ότι λες είναι χαζός ή μ......ς ο Κωστόπουλος. Λένε χωρίζεις. Τα παιδιά μου είναι 15 χρονών, μπαίνουν στο internet. Η κόρη μου ήρθε και μου είπε, “μου είπε μια φίλη μου ότι χωρίζετε”. Της λέω “τι να σου πω; Εδώ είναι η μάνα σου, πήγαινε ρώτα τη”. Μήπως μου την έκανε νύχτα την ώρα που κοιμόμουν; Τι να σου πω;”.

Δεν ξέρουμε, αν τότε οι μηνύσεις πήγαν σε εκείνους που διέδιδαν τις φήμες, όμως, δύο χρόνια μετά ήρθε... το διαζύγιο!