Καραβάτου - Κατσούλης: Το νέο πρωινό ζευγάρι!

16.07.2014
Μπορεί το ζευγάρι Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού να μάς τελείωσε και τηλεοπτικά, όμως, να μη σκάει το έτερο τηλεοπτικό ζεύγος, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, δε θα είναι οι μοναδικοί σύζυγοι της τιβί μας.

Κι αυτό, διότι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης επιτέλους (τόσες και τόσες φορές το έλεγαν) θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή! Και μάλιστα πρωινή!

Αμέ. Αλλά μπορεί να ησυχάσει ο Λιάγκας (σε περίπτωση που ταράχτηκε ο presenter), διότι τούτο το ζεύγος δε θα βρεθεί απέναντι τους. Θα πάει στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Ωχ θα τους έχει απέναντι η Κων/να Σπυροπούλου; Λες να πάρει τέτοια... εκδίκηση η Καραβάτου; Χμ. Γι αυτό ήταν τέρας ψυχραιμίας στον μισάωρο μονόλογο της εκπομπάρχισσας στο φινάλε του «Μες στην καλή χαρά»;

Και ανανέωσε με νόημα το Κατερινιώ το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη με τους τηλεθεατές; Θα έχουν γέλιο και σίγουρα ενδιαφέρον τα σαββατοκύριακα του χειμώνα μας. Επίσης, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα που ανέδειξε το θέμα, Καραβάτου και Κατσούλης είναι πολύ κοντά στο να υπογράψουν με το κανάλι Ε. Αν κι επίσημα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τη συνεργασία.

Πηγή: Espresso