Βερύκιος: Αποκαλύπτει τα... μαλλιοτραβήγματα Γερμανού-Σίσσυς

16.07.2014
Ο άνθρωπος μας είναι ο Δήμος ο Βερύκιος και στα γκόσιπ «τρώει» και τις καλύτερες μεσημεριανούδες! Τα γυαλιά στους πανελίστες βάζει ο έμπειρος δημοσιογράφος κάθε φορά που η κουβέντα γίνεται... ανάλαφρη και πιο life style.

Πάρε παράδειγμα το περασμένο σ/κ που βρέθηκε καλεσμένος στο «Μες στην καλή χαρά» και με αφορμή το οριστικό τέλος της εκπομπής και το αποχαιρετιστήριο πάρτι όλων όσων πέρασαν από εκεί αυτά τα χρόνια, προχώρησε σε μία «καυτή» αποκάλυψη.

Δύο παρουσιάστριες είχαν ομηρικούς καβγάδες για το χρώμα των μαλλιών! «Η μία ήταν παραδοσιακή ξανθιά και σε μεγαλύτερη ηλικία από την άλλη που ήταν σε μικρότερη ηλικία... η άλλη ήταν πιο σκούρα και κάποια στιγμή άνοιξε το μαλλί της... και η μεγαλύτερη σηκώνεται και έφτασε μέχρι τους Γερμανούς» είχε πει τονίζοντας ότι έφτασαν μέχρι την... Μέρκελ για να λύσουν το ζήτημα!

Ονόματα και τρίχες δεν έδωσε, όμως, όλοι καταλάβαμε ότι αναφερόταν στη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου! Και μόλις οι ρεπόρτερ βρήκαν την πρώτη, τη ρώτησαν για τα... μαλλιοτραβήγματα που κατήγγειλε ο Βερύκιος. Δεν πιστεύω, εσύ τώρα να περιμένεις ότι η Ναταλία θα επιβεβαίωνε τον δημοσιογράφο. Το αντίθετο. Τον διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας πόσο αγαπημένες (και με αυτή) είναι με τη Σίσσυ.

«Προφανώς αναφερόταν σε εμένα και την Σίσσυ όταν έγινε ξανθιά. Εκτιμώ το ενδιαφέρον του Δήμου Βερύκιου για τις τρίχες, παρ' όλα αυτά με την Σίσσυ δεν τσακωθήκαμε ποτέ για τα μαλλιά μας και για κανέναν άλλο λόγο γιατί αλλιώς δε θα συνυπήρχαμε τόσο αρμονικά τρία χρόνια» δήλωσε η Γερμανού.

Αλλά του Βερύκιου το αυτί δεν ίδρωσε και το πρωί της Τετάρτης μέσα από το Happy day, επανήλθε. «Την έτσουξα. Ποιος με διαψεύδει; Τον Μάινους στη Γερμανία να ρωτήσουν. Είχαν πέσει οι τρίχες των Γερμανών» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ το Σάββατο είπα τα καλύτερα στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και είπα και τους καβγάδες της».