Η Λάουρα "σφάζει" με το γάντι Σκορδά και Λιάγκα

05.09.2014
Παρελθόν αποτελεί, όπως όλοι ξέρουμε, η Λάουρα Νάργες από το πρωινό του ΑΝΤ1. Το κορίτσι που το είχαν για τις... επικίνδυνες και αποκαλυπτικές εξωτερικές αποστολές δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής

και τώρα που έφυγε, είπε να βγάλει τα απωθημένα της και να «σφάξει» με το γάντι τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Αμ πως.

Η Λάουρα, που λες, μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι παντού» και με έξυπνο ομολογούμε τρόπο, έριξε τα «καρφιά» της για το ζεύγος και την εκπομπή που κάνουν. Επίσης, εκτός από το «κάρφωμα», μάθαμε ότι στη μικρή Λάουρα δεν αρέσει καθόλου το κουτσομπολιό και τούτο το είδος, που στο Πρωινό ΑΝΤ1 το έχουν αναγάγει σε επιστήμη, η ίδια δε μπορεί να το υπηρετήσει.

«Είμαι κορίτσι που κάθε φορά θέλει να κάνει διαφορετικά πράγματα, κάθε φορά να πηγαίνει ένα μικρό βήμα παραπέρα. Το σημαντικό είναι να υπάρχει μία εξέλιξη και πάνω απ' όλα κάτι που μου ταιριάζει, που θα μπορώ να το υποστηρίξω και θα ξέρω ότι μπορώ να το αγαπήσω πολύ», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Τις ζωντανές συνδέσεις τις αγάπησα πάρα πολύ, γιατί έβγαινα έξω και δοκίμασα πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω στην κανονική μου ζωή, γιατί είμαι πολύ φοβητσιάρα σε πολλά πράγματα. Ήταν κάτι καινούργιο, κάτι διαφορετικό, αλλά δε νομίζω να υπάρχει λόγος να ξαναγίνει το ίδιο πράγματα. Το gossip, όμως, είναι ένα πράγμα που νομίζω ότι δεν με εκφράζει και πάρα πολύ. Να κάνεις ένα ελαφρύ lifestyle, ok, κανένα πρόβλημα. Αλλά νομίζω το gossip, ιδίως όταν είναι πιο hardcore – να το πω έτσι – δεν μου ταιριάζει και τόσο πολύ. Θέλω να πω, και στην προσωπική μου ζωή δεν το κάνω, οπότε γιατί να το κάνω στον "αέρα";».

Άτσα, η Λάουρα.... Σκορδά και Λιάγκας κάνουν... hardcore κουτσομπολιό! Άντε κράτα τον Λιάγκα μετά από τέτοια σπόντα.