Μελέτη: Στα δικαστήρια με γοητευτική βουλευτίνα

08.09.2014
Πριν λίγες μέρες, η νέα βουλευτής Χίου, Μαρία Σταυρινούδη Σόδη συζητήθηκε πολύ, τόσο με τη σέξι εμφάνιση της κατά την ορκομωσία, όσο και για τα σχόλια που ακούστηκαν από συναδέλφους της στη Βουλή, για το πληθωρικό της μπούστο

Ωστόσο, τώρα το όνομά της έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά την αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας, ότι η βουλευτής και ιδιοκτήτρια των Mastic spa είναι στα δικαστήρια με την Ελεονώρα Μελέτη! Σύμφωνα με το ΠρώτοΘέμα, η παρουσιάστρια υπήρξε το βασικό πρόσωπο καμπάνιας της εταιρείας, της οποίας ήταν πρόεδρος ο σύζυγος της βουλευτού και εκείνη μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, όταν η Μελέτη έβλεπε ότι δε θα πληρωθεί, κατέφυγε στο δικαστήριο το οποίο της επιδίκασε το ποσό των 49.500 ευρώ, που όμως δεν εισέπραξε ποτέ. Στη συνέχεια, όταν η εταρεία προχώρησε σε εκκαθάριση, η Ελεονώρα κατέθεσε αγωγή εναντίον της για δόλια πτώχευση, ενώ η Σταυρινούδη-Σόδη και ο σύζυγός της, υποσχέθηκαν να την αποζημιώσουν, απλώς λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν τα κατάφεραν.