Η εξομολόγηση του Λιάτσου: Έχασε όλη την περιουσία του!

08.09.2014
Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος για πρώτη φορά μιλά ανοιχτά για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασε, όταν έχασε όλα του τα χρήματα.

«Έχασα όλη μου την περιουσία, επειδή είχα τρελαθεί με την έκδοση της εφημερίδας "Παρασκευή και 13". Δεν το θεωρώ λάθος, αλλά αποδείχτηκε ότι επιχειρηματικά δεν τα πήγα καλά. Η εφημερίδα δεν άντεξε στην κρίση κι έκλεισε. Έχασα όλα τα χρήματα που είχα αποκτήσει σ' αυτά τα χρόνια που εργάζομαι και πούλησα δύο σπίτια» αποκαλύπτει.

Και προσθέτει: «Με στήριξαν η οικογένειά μου, τα αδέλφια μου και, ευτυχώς, οι πολύ καλοί μου φίλοι. Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές που ζούμε, το βλέπετε. Και θα δούμε πολλά να συμβαίνουν και στον ιδιωτικό τομέα. Δυστυχώς».

Ωστόσο, αν κι έχασε την προσωπική του περιουσία, ο ίδιος δηλώνει ότι αισθάνεται καλά! «Αισθάνομαι πολύ καλά που δεν έχω καθόλου προσωπική περιουσία. Νιώθω απελευθερωμένος. Έκανα την υπέρβαση μέσα μου και είπα: "Και τι έγινε"» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή την περίοδο, ο δημοσιογράφος, που έχει χάσει πολλά κιλά, παρουσιάζει τη δική του εκπομπή στο κανάλι Kontra, έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την έκδοση του κυριακάτικου φύλλου της Kontra News, ενώ εδώ και λίγες μέρες είναι με δική του ραδιοφωνική εκπομπή στον Real fm.