Κορινθίου: Γιατί αποκάλεσε την Καραβάτου "βρωμοθήλυκο";

08.09.2014
Όπα, τι έχουμε εδώ; Νέα κόντρα μεγατόνων; Θα ακολουθήσει και... ξεμάλλιασμα; Αλήθεια,τι συμβαίνει ανάμεσα στη Μαρία Κορινθίου και την Κατερίνα Καραβάτου; Και γιατί η πρώτη αποκάλεσε τη δεύτερη... "βρωμοθήλυκο" και μάλιστα στον Κρατερό Κατσούλη;

Απανωτές οι απορίες και τρέμει το φυλλοκάρδι μου, διότι ο δημόσιος χαρακτηρισμός της Κορινθίου είναι σκληρός. Πολύ σκληρός. Αλλά τελικά, τίποτε από τα παραπάνω δε συμβαίνει, αφού είναι ένα αστείο σχόλιο (μεταξύ μας, το λες και... κρύο) της ηθοποιού σε μία φωτογραφία που ανέβασε η Καραβάτου στο νέο της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Στην επίμαχη φωτογραφία, η παρουσιάστρια ποζάρει με το νέο της συνεργάτη στην εκπομπή που θα παρουσιάζει με τον Κατσούλη στο Ε, τον Δημήτρη Μακαλιά. Την είδε, που λες, ο Κατσούλης και με το χιούμορ που τον διακρίνει σχολίασε: «Ποιος είναι αυτός που βγάζει φωτό μαζί του και όχι με μένα; Τι γίνεται παιδιά;».

Είδε λοιπόν,το σχόλιο η Κορινθίου και είπε να κάνει και αυτή το δικό της. Έτσι, έγραψε στον Κατσούλη: "Άσε αγοράκι μου, ήταν να μην κάνει Instagram. Τώρα θα το κυνηγάς το βρωμοθήλυκο!».

Βεβαια, η Καραβάτου όχι μόνο δε θυμωσε με το σχόλιο της καλής της φίλης, αλλά αφού "έλιωσε" στα γέλια, σχολίασε με τη σειρά της ότι... λιποθυμά!!!!