Τατιάνα vs Ελένης: Άρχισαν κιόλας τα όργανα

09.09.2014
Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε να ξεκινήσει η "μητέρα των μαχών" ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Τατιάνα Στεφανίδου, μετά τη μετακόμιση της δεύτερης στη μεσημεριανή ζώνη.

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή και οι προβλέψεις για τη μεγάλη νικήτρια της μάχης αυτής, δύσκολες. Γιατί ποιος μπορεί να πει με σιγουριά, ποια από τις δύο κυρίες θα επικρατήσει; Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι και οι δύο θα επιστρατεύσουν τα μεγάλα μέσα, ενώ η σκληρή μάχη θα δωθεί και στους καλεσμένους.

Εξάλλου, οι καλεσμένοι είναι οι καλύτεροι "κράχτες" για τους τηλεθεατές (γιατί πόση κατσαρόλα και αντιγυραντική κρέμα να δωσεις;) και η Ελένη με την Τατιάνα το γνωρίζουν καλύτερα απ' όλους. Και διεκδικούν για τις εκπομπές τους την... αφρόκρεμα. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ονόματα όπως του Αντώνη Ρέμου, της Άννας Βίσση, του Μιχάλη Χατζηγιάννη ή του Σάκη Ρουβά έχουν πέσει στο τραπέζι των δύο κυριών.

Μάλιστα, είχαμε και την πρώτη "μάχη" για τα μάτια της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία λέγεται ότι επέλεξε τη φιλενάδα της, την Ελένη Μενεγάκη! Αλλά η Τατιάνα δεν έσκασε και πολύ, αφού έχει και αυτή φιλενάδα και μάλιστα την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα. Για να μην πούμε ότι κρύβει και άσο στο μανίκι της, στο πρόσωπο μιας πρώην φιλενάδας της Ελένης, και νυν δική της, τη Δέσποινα Βανδή, η οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στις εκπομπές της Στεφανίδου.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο κυρίες κονταροχτυπήθηκαν και για την προσφάτως χωρισμένη Τζένη Μπαλατσινού, ου όμως έδωσε "άκυρο" και στις δύο φίλες της, αφού δεν είναι ακόμη σε θεση να μιλήσει για το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.