Και η Χατζηβασιλείου... μέντορας της Σπυροπούλου;

12.09.2014
Άλλη για μέντορας της Κων/νας Σπυροπούλου; Ουρά, σου λέει, κάνουν οι "μεντόρισσες" της νεαρής παρουσιάστριας και άμα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον, βλέπω να ξεπερνάει (η ουρά) κι αυτή στα γκισέ της... Εθνικής τράπεζας!

Μετά την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζήνα Κουτσελίνη (που από πέρυσι ανέλαβε την... εκπαίδευση της μικρής), ήρθε η σειρά και της Βίκυς Χατζηβασιλείου να δώσει τις δικές της συμβουλές. Βέβαια, η έμπειρη παρουσιάστρια δεν πήρε από μόνη της την πρωτοβουλία, αλλά της το ζήτησε η ίδια η Σπυροπούλου. Και φανταζόμαστε ότι η συγκίνηση της κυρίας "Πακέτο" ήτο μεγάλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, η Σπυροπούλου ζήτησε από την Χατζηβασιλείου να της δείξει μερικά μυστικά της παρουσίασης μιας και εκείνη είναι πολύ επιτυχημένη σε αυτό που κάνει τόσα χρόνια. Έτσι κατά την προετοιμασία της νεαρής παρουσιάστριας, πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, συναντήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου η Σπυροπούλου είχε ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους.

Εξάλλου, οι δύο γυναίκες έκαναν και γυρίσματα με θεματολογία βγαλμένη από το site της Χατζηβασιλείου που αφορούν σε θέματα ομορφιάς και διατροφής και τα οποία θα προβληθούν στις πρώτες εκπομπές της παρουσιάστριας.