Ποια τραγουδίστρια δε θέλει κοντά της τη Στεφανίδου;

12.09.2014
Έχει το άγχος της πρεμιέρας και του σκληρού ανταγωνισμού με την Ελένη Μενεγάκη, έχει και τις "μαχαιριές" από πρώην συνεργάτιδες, η Τατιάνα Στεφανίδου.
Τι κι αν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συνύπαρξη της Σοφίας Βόσσου με την Τατιάνα στο "Μίλα"; Το άσχημο τέλος της συνεργασίας τους δε λέει να ξεχαστεί και η τραγουδίστρια μετά από σχετική ερώτηση, αποκάλυψε ότι με την παρουσιάστρια δε μιλάνε ακόμη. Μάλιστα, εξήγησε και τους λόγους, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν τη θέλει κοντά της!
«Με την Τατιάνα από το "Μίλα" και μετά δεν έχουν φτιάξει καθόλου οι σχέσεις μας, και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν μου πάει η Τατιάνα σαν άνθρωπος, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από μένα... Και όταν ο άλλος λειτουργεί διαφορετικά, δεν με ενδιαφέρει! Είμαι μακριά της, και θέλω να είμαι μακριά της. Επιθυμώ να είναι καλά, αλλά δεν τη θέλω κοντά μου, δεν ταιριάζουν τα χνότα μας, πώς να σ΄το πω. Δεν ταιριάξαμε από την αρχή, σκέφτεται αλλιώς... Φαινόταν εξαρχής ότι δεν ταιριάζαμε, βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός άνθρωπος».
Εξάλλου και μετά το άδοξο "κόψιμο" της από την εκπομπή στα μέσα της σεζόν, η Βόσσου δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκεια της. «Καλά κάνει η κυρία Στεφανίδου και θέλει να αλλάξει το concept, αλλά δε μπορεί να κρεμάει ανθρώπους που έχουν αφήσει άλλες δουλειές για να είναι εκεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε απολύει με αυτό τον ελεεινό τρόπο. Δουλεύω στην TV και στο ραδιόφωνο 30 χρόνια και δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ» είχε δηλώσει τότε.
Πηγή: περιοδικό You