Λιανός: Αποχώρησε και "καρφώνει" τον ΑΝΤ1

15.09.2014
Στο δυναμικό του Alpha ανήκει πλέον ο Γιώργος Λιανός και ο τραγουδιστής-παρουσιαστής-ραδιοφωνικός παραγωγός και πρωταγωνιστής σε γνωστή διαφήμιση μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του από τον ΑΝΤ1.

Και μετά από τη συνέντευξη αυτή, εκεί στον ΑΝΤ1 μπορούν να άδουν για... του Λιανού τη "μαχαιριά"! Γιατί βλέπεις, ο πολυτάλαντος Γιώργος φρόντισε να "καρφώσει" το πρώην κανάλι του για τους λόγους που αποχώρησε.

"Στον ΑΝΤ1 με στήριξαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η απόφασή μου πάρθηκε για λόγους καθαρά επαγγελματικούς, δεν το είδα συναισθηματικά. Για τα επόμενα χρόνια δεν υπήρχε δυνατότητα εξέλιξής μου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού νέων παραγωγών, αλλά και της έλευσης μεγάλων ονομάτων στο κανάλι, δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να δείξω παραπάνω πράγματα" δηλώνει. Η μάλλον... καρφώνει, ενώ ξεκαθαρίζει οτι δεν τον ένοιαζε αν θα είναι πρωταγωνιστής ή συμπρωταγωνιστής σε μια εκπομπή.


Ο Λιανός σχολίασε και το ρόλο του στο "Πρωινό", που μεταξύ μας ήταν κομμάτι... διακοσμητικός.
"Γνώριζα την τάξη πραγμάτων που έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και τα στενά όρια του χρόνου. Επιπλέον, η αλήθεια είναι ότι το gossip, ως ενότητα δεν ήταν ο τομέας μου. Και δεν σου κρύβω ότι κάποιες στιγμές ένιωσα άσχημα όταν ήρθαν ως καλεσμένοι άνθρωποι στην εκπομπή και έδειξαν δυσαρεστημένοι για κάτι που είχα πει. Πρόκειται για σχόλια τα οποία θα έκανα ακόμα και αν ήμουν με την παρέα μου . Στην τηλεόραση όμως όλα αυτά αποκτούν άλλη διάσταση, μεγεθύνονται. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα με κακία"δήλωσε.

Ωστόσο, αποκαλύπτει κι ένα άγνωστο παρασκήνιο με το κανάλι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο (αν όχι το σημαντικότερο) για την αποχώρηση του.

"Το καλοκαίρι, έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας, είχα ζητήσει να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, για να νιώσω επαγγελματική ασφάλεια. Δεν έγινε και παράλληλα εκείνη την εποχή προέκυψε η πρόταση από τον ALPHA. Σίγουρα προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να αφήσω το κανάλι, αλλά είχε έρθει η ώρα να πάρω ένα ρίσκο. Και το πήρα" είπε.

Πηγή: ΕΓΩ weekly!