Βερύκιος: Άγριο χώσιμο σε Λάτσιο για τα... λεφτά της Ελένης

15.09.2014
Το Happy day επέστρεψε, μαζί του και ο Δήμος Βερύκιος, δηλώνοντας με το "καλημέρα" βροντερό παρών σε ο, τι έχει να κάνει με την υπεράσπιση του Alpha, αλλά και όσων δουλεύουν στο κανάλι.

Θα θυμάσαι πέρυσι τα ξεσπάσματα του δημοσιογράφου για τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Δημητρη Κοντομηνά, αλλά και με πόσο πάθος είχε υπερασπιστεί την Κων/να Σπυροπούλου. Φέτος, στην πρεμιέρα είχε σειρά η Ελένη Μενεγάκη την οποία ο Βερύκιος υπερασπίστηκε με πάθος, στη δικαστική της διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο.

Το δημοσιεύμα που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη νέα αγωγή του Λάτσιου, όπου φέρεται να ζητά τον πλειστηριασμό της βίλας στα Μελίσσια, έκανε έξαλλο τον δημοσιογράφο και ομοκάναλο της Μενεγάκη.

«Όσο και αν έχεις δυσαρεστηθεί από το γάμο σου, όταν έχεις παιδιά δεν μπορείς να φτάνεις σε αυτό το σημείο, να κάνεις αγωγές. Διάβαζα για την αγωγή που έκανε ο Λάτσιος στη Μενεγάκη και που ουσιαστικά της ζητάει να πουλήσει το σπίτι για να πάρουν μισά - μισά τα λεφτά. Όταν υπάρχουν παιδιά δεν κάνεις τέτοια πράγματα» δήλωσε σε υψηλούς τόνους.


Και συνέχισε το ξέσπασμα του: «Πες ότι σου κάνει "κλικ" να φύγεις. Θα της ζητήσεις και το σπίτι; Θα ξεσπιτώσεις τα παιδιά σου; Θα βγάλεις σε πλειστηριασμό το σπίτι που μένουν τα παιδιά σου για να πάρεις το 25%»;