Ελένη: Ετοιμάζεται για γάμο στα ξένα;

30.09.2014
Καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά είχε στην πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη και ο γάμος της στο Παρίσι, μέσα στο καλοκαίρι, μονοπώλησε τη συζήτηση των δύο γυναικών.

Το μοντέλο για πρώτη φορά αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο γάμο της, αλλά και η Μενεγάκη όμως έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις διαδικαστικές λεπτομέρειες. Η Καγιά, που λες, αποκάλυψε ότι εκείνη δεν είχε ιδέα για το γάμο και όλα τα είχε σχεδιάσει ο Ηλίας Κρασσάς ενώ η ίδια έμαθε ότι θα παντρευτούν με το που έφτασαν στο Παρίσι.

Η Ελένη απόρησε και τη ρώτησε, αν στο εξωτερικό βάζουν αγγελία γάμου, όπως γίνεται εδώ στην Ελλάδα. και η απάντηση που πήρε την ξάφνιασε ευχάριστα. Τόσο που φώτισε το πρόσωπό της απ’ όσα άκουγε. Γιατί βλέπεις, όπως εξήγησε η Καγιά, δεν έβαλαν αγγελία, αλλά έδειξαν μόνο τα δύο διαζευκτήρια τους και τις αστυνομικές ταυτότητες.

Και πολύ σου λέω ενθουσιάστηκε το Λενιώ με την ευκολία της διαδικασίας που ζήτησε από την καλεσμένη της να ρωτήσει το σύζυγο, πόσο καιρό του πήρε για να φτιάξει τα χαρτιά. Μια εβδομάδα, δυο εβδομάδες; Να ξέρει, κατάλαβες. Αλλά δεν καταλάβαμε, που το πιάσαμε δηλαδή το υπονοούμενο, γιατί τόσο ενδιαφέρον. Και τέτοιος ενθουσιασμός. Λες να μας τη φέρει και να παντρευτεί στα ξένα;