Ιιιιι! Η Τσολάκη έβγαλε γλώσσα στην Τσιμτσιλή

30.09.2014
Δεν ξέρω αν στην προκειμένη περίπτωση σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι, πάντως η Ελένη Τσολάκη δεν χαρίζεται εύκολα.

Και το κυριότερο, δεν χαμπαριάζει μία. Τις πετάει τις θανατηφόρες ατάκες της, ακόμη και όταν είναι να πάρουν την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έτσι, η λατρεμένη Τσολάκη (έχουμε και τις αδυναμίες μας, πώς να το κάνουμε) γι ακόμη μία φορά... έβγαλε γλώσσα στην παρουσιάστρια.

Το πρωί της Δευτέρας, που λες, έπαιξαν στο happy day το γάμο του Κων/νου Μπογδάνου και η σκηνή με τα γιομάτα πάθος φιλιά των νιόπαντρων δεν πέρασε ασχολίαστη από το πάνελ της Τσιμτσιλή. Έλα, όμως, που τα σχόλια δεν άρεσαν στην Σταματίνα, η οποία τούς διέκοψε για να πει τη δική της άποψη.

«Θα διαφωνήσω. Δεν γίνεται να φιλήσεις τον άντρα σου με το άγχος μη σου φύγει το lip gloss, τι θα πει ο Παπανώτας την άλλη μέρα, τι θα πει η θεία, η κουμπάρα και η γειτόνισσα..» είπε και προτού ολοκληρώσει, πετάγεται η Τσολάκη και της λέει στα μούτρα της: «Εσύ τα λες αυτά γιατί τα έκανες. Άσε γλυκιά μου»

Παγωτό έμεινε η Τσιμτσιλή κι εμφανώς αμήχανη, διότι οοοολοι θυμόμαστε τα φιλιά που αντάλλαξε στο γάμο της, απάντησε στη μικρή γλωσσού πανελίστρια της: «Γλυκιά μου το έζησα. Εσύ πώς θα τον φιλήσεις τον άντρα σου;»

«Θα δώσω ένα φιλάκι πεταχτό» της απάντησε και η Τσιμτσιλή έσπευσε να κλείσει το θέμα τονίζοντας again ότι διαφωνεί και ότι πρέπει να ζεις τη στιγμή.