Καινούργιου: Η αποκάλυψη για την επίπονη πλαστική

09.10.2014
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις γυναίκες που δεν κρύβονται, είναι αυθόρμητη και πολλές φορές αφοπλιστικά ειλικρινής.

Έτσι, στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, η παρουσιάστρια μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση – είναι γνωστή κοκεταρία άλλωστε – αλλά και τις πλαστικές. Εξάλλου, γύρω από το πρόσωπο της έχει δημιουργηθεί ένας μύθος για τις επεμβάσεις αισθητικές που φέρεται να έχει κάνει.

Και η Καινούργιου αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, παραδέχτηκε ότι έχει υποκύψει στο χειρουργικό νυστέρι μία φορά και όχι πολλές, όπως την κατηγορούν. «Έχω ακούσει πάρα πολλά για την εικόνα μου. Έχω κατηγορηθεί κι έχω επαινεθεί. Προσπάθησα πολύ να βελτιώσω και το μέσα και το έξω μου. Δεν πλακώνομαι στις πλαστικές. Ναι, έκανα πλαστική και ήταν επίπονη μπορώ να πω. Το να μπεις στη διαδικασία να είσαι τόσες ώρες στο χειρουργείο, να διαθέσεις χρήματα και να πονέσεις για να βελτιώσεις την εικόνα σου, κάτι σημαίνει. Όποια γυναίκα το κάνει, χωρίς να φτάνει στην υπερβολή, της βγάζω το καπέλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.